Actueel aanbod Projecten
U bent hier Home Projecten
Projecten
Ik zoek een project
Ik zoek een project in Straal
Status
In voorbereiding
In verkoop
In aanbouw
Direct beschikbaar
Opgeleverd
Zoeken
< Terug naar overzicht

Essche Akker te Esch


Opgeleverd
Esch Esch Esch Esch Esch Esch Esch Esch
De woningen van nieuwbouwplan Essche Akker zijn gelegen aan de straat Het Kruys in Esch. Essche Akker is het nieuwste stukje van de bestaande wijk Venakkers en is prachtig gesitueerd aan de zuidzijde van het dorp.

Nieuwbouwplan Essche Akker omvat in totaal 18 woningen, die onderverdeeld zijn in 3 blokken: een blok van 6 woningen, een blok van 7 woningen en een blok van 5 woningen. In deze blokken bevinden zich verschillende woningtypes, waarbij een dwarskap op de hoek en verspringingen in het blok zorgen voor een prachtig en gevarieerd straatbeeld, passend in de dorpse structuur. Ook in de perceelsoppervlaktes van de woningen zit volop variatie. Zodoende is er in Essche Akker altijd een huis dat bij je past!

De architectuur van de woningen in nieuwbouwplan Essche Akker draagt bij aan de dorpse sfeer van het plan. De woningen zijn schitterend vormgegeven met karakteristieke details, denk aan grote dakoverstekken, luifels boven de voordeuren en royale raampartijen. Het kleur- en materiaalgebruik geeft de gevels een mooie, warme uitstraling.

Alle materialen zijn van hoogwaardige kwaliteit, zo worden de daken bedekt met keramische dakpannen in antraciet en wordt het metselwerk uitgevoerd in donkerbruine en lichtgrijze gebakken bakstenen. De kozijnen zijn van hardhout en worden voorzien van HR++ isolatieglas. Dit alles draagt bij aan jouw wooncomfort en geeft garantie voor jarenlang woonplezier!

Van binnen zijn de woningen ruim en compleet van opzet. De woningen worden standaard opgeleverd met keuken, sanitair en tegelwerk, waarbij je volop keuzevrijheid hebt. Daarnaast zijn er diverse uitbreidingsmogelijkheden, denk aan een uitbouw aan de achterzijde, een extra grote master bedroom met inloopkast of een indeling van de zolderverdieping.

Projectstatus
Alle woningen zijn inmiddels gerealiseerd en niet meer beschikbaar.

Heeft u interesse in een nieuwbouwwoning in Esch? Reuvers Bouw en Ontwikkeling heeft een ruim aanbod van nieuwbouwprojecten in deze regio. Bekijk onze projecten op deze website of like onze Facebookpagina Nieuwbouw Den Bosch en omgeving.
Woningtype
Rijwoning

Aantal
18

Inhoud
524 m3

Woonoppervlakte
135 m2

Perceeloppervlakte
125 m2 tot 177 m2

Prijzen
vanaf € 169.000,- v.o.n.
tot € 184.900,- v.o.n.

Woningtypes

Hoekwoning Excelsior

Project Essche Akker te Esch Opgeleverd
Aantal    4
Inhoud    524 m3
Perceeloppervlakte    132 m2 tot 177 m2
Prijzen vanaf
€ 184.900,- v.o.n.

Hoekwoning Pendula

Project Essche Akker te Esch Opgeleverd
Aantal    2
Inhoud    467 m3
Perceeloppervlakte    129 m2 tot 153 m2
Prijzen vanaf
€ 184.000,- v.o.n.
Prijzen tot
€ 184.900,- v.o.n.

Rijwoning Dumosa

Project Essche Akker te Esch Opgeleverd
Aantal    12
Inhoud    449 m3 tot 456 m3
Perceeloppervlakte    125 m2 tot 168 m2
Prijzen vanaf
€ 169.000,- v.o.n.
Prijzen tot
€ 183.000,- v.o.n.