Vacature | Kopersbegeleider

Nieuws

Reuvers Ontwikkeling & Bouw te Oss staat al ruim 50 jaar garant voor kwalitatief hoogwaardige nieuwbouw. Sinds de oprichting in 1968 is het familiebedrijf uitgegroeid tot een volwassen en solide partner in de bouw. Met een hecht team van gedreven vakmensen bouwt en ontwikkelt men nieuwbouw voor diverse partijen, van particulieren tot gemeenten en van woningbouwcorporaties tot investeerders. De compacte en modern ingerichte organisatie kenmerkt zich door een no-nonsense aanpak met korte communicatielijnen en een grote onderlinge betrokkenheid. Gezien de sterke groei komen wij graag in contact met een:

Kopersbegeleider

Als kopersbegeleid(st)er ben je, samen met enkele enthousiaste collega’s, hét eerste aanspreekpunt voor de kopers van nieuwbouwwoningen met betrekking tot het meer- en minderwerk. Je signaleert en inventariseert de wensen en behoeften van deze kopers, vertaalt deze naar een concreet advies en bent in staat deze wensen met behulp van Autocad in te tekenen op bestaande bouwtekeningen. Je begeleidt de kopers gedurende het hele bouwproces en coördineert en administreert het definitieve meer- en minderwerk richting alle betrokken partijen, zowel intern als extern.

Een commerciële fulltime spilfunctie voor een enthousiaste teamplayer met een passende (bouwkundige) opleiding op Mbo- of Hbo-niveau. Je hebt een ruime ervaring binnen de kopersbegeleiding en kennis van/ervaring met de bijbehorende software is een must. Je kunt prima met Autocad overweg, bent communicatief en bouwkundig sterk, stressbestendig en je weet mensen op een prettige wijze aan je te binden.

Reuvers Ontwikkeling & Bouw biedt een zelfstandige functie voor gedreven kandidaten met pit. Het bedrijf kenmerkt zich door een informele werksfeer, uitdagende projecten en uiteraard hoort daar een prima salaris bij, inclusief bijpassende secundaire arbeidsvoorwaarden.

Solliciteren
Heb je interesse in deze functie? Solliciteer dan via Bureau In 't Maasland! Klik hier voor de vacature.

facebook twitter linkedin