Over Reuvers
U bent hier Home Over Reuvers

Bedrijfsprofiel


Reuvers Bouw en Ontwikkeling staat al ruim 45 jaar garant voor kwalitatief hoogwaardige nieuwbouw. Sinds de oprichting in 1968 is ons familiebedrijf uitgegroeid tot een volwassen en solide partner in de bouw. Met een hecht team van gedreven vakmensen bouwen en ontwikkelen we nieuwbouw voor diverse partijen, van particulieren tot gemeenten en van woningbouwcorporaties tot investeerders.

Organisatie


Reuvers Bouw en Ontwikkeling is een stabiele organisatie die het gehele proces van nieuwbouw onafhankelijk kan uitvoeren. Alle disciplines die bij ons werk komen kijken hebben we in eigen huis. Met een eigen timmerfabriek en zeer geavanceerde werkplaats, waar we diverse prefabproducten binnenshuis kunnen realiseren, zijn we zeer flexibel en slagvaardig. Door onze efficiënte werkwijze bieden we onze opdrachtgevers te alle tijden een perfecte kwaliteit tegen een goede prijs.

Ons bedrijf kent een overzichtelijke organisatiestructuur met korte communicatielijnen. Zowel tussen onze medewerkers als met onze opdrachtgevers. Zo hebben onze opdrachtgevers altijd één aanspreekpunt, van initiatief tot oplevering. Klik op één van de onderstaande links voor meer informatie over het betreffende onderdeel:

Doelstellingen


Reuvers Bouw en Ontwikkeling heeft als voornaamste doelstelling om als bedrijf stabiliteit te bieden. Aan onze opdrachtgevers en relaties, maar ook zeker aan ons personeel. Geen groei en geen krimp dus. Elk jaar willen we 100 tot 150 woningen realiseren, waarvan 75% in eigen ontwikkeling. Tot eind 2018 zullen we deze doelstelling zeker behalen!

Werkgebied


Het werkgebied van Reuvers Bouw en Ontwikkeling bestrijkt zowel het zuiden als het midden van Nederland. Zo hebben we projectlocaties van Alblasserdam tot Brunssum en van Yerseke tot Ruurlo. Onze thuisbasis is en blijft Oss. Hier zijn niet alleen ons kantoor en onze werkplaats gevestigd, maar is ook het overgrote deel van ons personeel woonachtig. Wij dragen de regio Oss dan ook een warm hart toe. Door het werken met lokaal personeel en de samenwerking met het opleidingsinstituut Bouwmensen dragen we bij aan de plaatselijke werkgelegenheid en economie.

Duurzaamheid


Energie en milieu zijn voor Reuvers Bouw en Ontwikkeling belangrijke aandachtspunten. In ons werk houden we hier rekening mee door bijvoorbeeld FSC® gecertificeerd hout toe te passen. Ook ons bedrijfspand is op de toekomst voorbereid met een duurzame installatie voor koude- en warmteopslag.