De Groene Aders Duizel in verkoop

De verkoop van nieuwbouwplan De Groene Aders is van start! Vanaf heden staat alle informatie over de 30 koopwoningen voor je klaar op www.degroeneaders.nl. Hier download je de uitgebreide sfeerbrochure, de technische omschrijving, de verkooptekeningen en de woonwensenlijst. Ook tref je op deze website de prijslijst, het inschrijfformulier en de verkoopprocedure.

Ontdek je jouw droomwoning in Duizel liever op papier? Kom dan langs bij Van Santvoort Makelaars in Eersel. Wij hebben de sfeerbrochure voor je klaarliggen en kijken graag met je mee. Je bent van harte welkom!

Het woningaanbod
In De Groene Aders ontwikkelt en realiseert Reuvers Ontwikkeling & Bouw 30 koopwoningen, onderverdeeld in vrijstaande woningen, twee-onder-een-kapwoningen en rij- en hoekwoningen. Een aantal woningen is uitgevoerd met een levensloopbestendig woonprogramma op de begane grond. Een super divers aanbod, dus voor ieder wat wils! Wat de woningen met elkaar gemeen hebben is de complete afwerking met keuken, sanitair en tegelwerk, en het feit dat ze allemaal op-en-top duurzaam zijn.

De verkoopprocedure
Op de verkoop van de 30 koopwoningen is een verkoopprocedure van toepassing, conform het beleid van de gemeente Eersel. Tot maandag 4 juli 2022 12.00 uur kun je je via het inschrijfformulier inschrijven voor een woning. Op dit formulier geef je je voorkeuren aan. Na de sluiting van de inschrijving vindt de toewijzing plaats middels een loting bij de notaris.

Check je financiële situatie
Wil jij je inschrijven voor een woning in De Groene Aders? Check dan je financiële situatie. Zo weet je welke woning binnen je budget past.

Verkoop en informatie

Van Santvoort Makelaars
Nieuwstraat 62 | 5521 CD Eersel
T 0497 51 33 93
nieuwbouw@eersel.vansantvoort.nl | www.vansantvoort.nl

Downloads:
pdf inschrijfformulier-DeGroeneAdersDuizel.pdf
pdf verkoopprocedure-DeGroeneAdersDuizel.pdf