De Vlinder Eindhoven | Update bouw juni 2023

Op de bouwplaats van plan De Vlinder zijn de afgelopen maand veel werkzaamheden verricht!  Graag delen we weer een update van de bouw van de 51 appartementen aan de Vitruviusweg in Eindhoven met je. 

Bij blok 1, dit zijn de appartementen op de bouwnummers 01 t/m 08, gelegen in de oude school, is de nieuwe dakbedekking (bijna) aangebracht. Verder worden buiten de nieuwe gevels geplaatst. Aankomende week wordt er gestart met het plaatsen van de binnenwanden. Aan het einde van deze maand kunnen de kopers van dit woonblok naar hun toekomstige thuis komen kijken en de vorderingen aanschouwen. 

Bij blok 2, dit betreft de appartementen op de bouwnummers 09 t/m 39, wordt momenteel druk gewerkt aan het aanbrengen van de dakbedekking. Verder worden buiten de houten gevels aangebracht. Binnen is er een start gemaakt met het plaatsen van de binnenwanden. Aansluitend gaan de installateurs aan de slag met het installeren van de technische installaties. Voor de kopers van woonblok 02 volgt in juli een kijkmoment, waarin zij een kijkje kunnen nemen in hun toekomstige appartement. 

Bij blok 3, dit zijn de appartementen op de bouwnummers 40 t/m 51, zijn de dekvloeren gelegd en de eerste buitenkozijnen geplaatst. Verder worden de gevels gevoegd en de steigers gedeeltelijk verwijderd. Binnen in de appartementen zijn de stukadoors en tegelzetters druk bezig. De toekomstige bewoners van woonblok 03 kunnen ook in juli naar hun toekomstige thuis komen kijken. 

Volgende maand, in juli, vindt er tevens voor alle kopers een feestelijke samenkomst plaats, waarin zij nader kennis kunnen maken met elkaar. 


Stand verkoop
Op dit moment zijn er nog twee appartementen in De Vlinder beschikbaar, te weten de bouwnummers 09 en 27, beiden gelegen in blok 02. Wil jij dit najaar al wonen in De Vlinder? Ontdek deze appartementen op www.devlindereindhoven.nl of neem direct contact op met de makelaar voor meer informatie.

Van Santvoort Makelaars
Torenallee 65 | 5617 BB Eindhoven
T 0031 40 269 25 30
nieuwbouw@eindhoven.vansantvoort.nl
www.vansantvoort.nl