Laatste appartement blok 03 De Vlinder Eindhoven verkocht

Geweldig nieuws: het laatste appartement van woonblok 03 in plan De Vlinder is verkocht! Recent zijn de overeenkomsten voor het appartement op bouwnummer 47 gesloten. Dit riante driekamerappartement is gelegen op de eerste verdieping van blok 03.

Onder woonblok 03 bevindt zich de half verdiepte parkeerkelder, met daarin 14 privéparkeerplaatsen en 4 parkeerplaatsen voor deelauto's. In het openbaar gebied komen nog eens 4 parkeerplekken voor deelauto’s. Hiermee hebben de toekomstige bewoners van De Vlinder altijd een auto tot hun beschikking, zonder dat ze een auto hoeven te bezitten. Wel zo makkelijk, en ook nog eens super duurzaam voor wie niet vaak een auto nodig heeft!

Met deze verkoop zijn alle appartementen in blok 03 verkocht. In de woonblokken 01 en 02 zijn nog slechts enkele appartementen beschikbaar. De bouw is in volle gang en De Vlinder wordt deze zomer al opgeleverd. Wil jij ook wonen in een gloednieuw appartement, omgeven door groen en met de stad om de hoek? Zorg dan dat je er snel bij bent! Neem voor de actuele beschikbaarheid, verkoop en informatie direct contact op met:

Van Santvoort Makelaars
Torenallee 65 | 5617 BB Eindhoven
T 0031 40 269 25 30
nieuwbouw@eindhoven.vansantvoort.nl
www.vansantvoort.nl