Open Huis Westerwal Oudewater op 3 juni 2023

03
JUN
Ben je benieuwd naar hoe het wonen aan het water op de Westerwal straks zal zijn en wil je dit met eigen ogen zien en ervaren? Kom dan zaterdag 3 juni van 11:00 tot 13:00 uur naar de bouwlocatie (ingang via Zwier Regelinkstraat te Oudewater). Het team van Wonen op de Westerwal zal voor je klaar staan met informatie over de nog beschikbare woningen. En als je echt een unieke ervaring wilt hebben, dan kan je met een sloep onder het genot van wat lekkers een rondvaart maken om vanaf het water het project en de mooie locatie en omgeving van Oudewater te bekijken. Wil je gegarandeerd zijn van een plekje? Dan kan je je hier alvast inschrijven voor een bepaalde tijd. We zien je graag 3 juni a.s.!

Brinkershof en Brinkerskade (fase 1)
De bouw van fase 1 is al gestart, dus je kan hier volgend jaar al wonen! Er zijn nog twee tussenwoningen van 135 m² met een v.o.n.-prijs van € 590.000 in de Brinkershof beschikbaar.

Ben je op zoek naar iets groters met uitzicht op het water en de gezellige bootjes die voorbij komen? Dan zijn er nog twee woningen op de Brinkerskade beschikbaar. Deze woningen hebben drie woonlagen en maar liefst zes (slaap)kamers! Deze woningen hebben een woonoppervlakte van van 155 tot 165 m² met een v.o.n.-prijs van € 750.000,-.

Blekersgracht (fase 2)
Ook voor de herenhuizen aan de Blekersgracht is een gegarandeerde start bouw! Deze herenhuizen hebben een woonoppervlakte van 146 m² met standaard zes slaapkamers en een heerlijk tuin op het zuiden aan het water (€ 640.000 v.o.n.). Door de extra zonnepanelen zijn deze herenhuizen energieneutraal. En wist je dat deze woningen woonklaar, dus inclusief keuken, sanitair/tegelwerk en vloer-, wand- en plafondafwerking t.w.v. € 46.000 worden opgeleverd? Kijk hier voor meer informatie over het woonklaar-pakket. 

Bekijk het beschikbare woningaanbod op www.wonenopdewesterwal.nl.