Open dag 4 maart 2023 De Lindse Acht Leende

04
MRT
Op zaterdag 4 maart a.s. organiseren we een Open dag op de bouwplaats van nieuwbouwplan De Lindse Acht in Leende. Tussen 11:00 en 13:00 uur bent u van harte welkom om sfeer te komen proeven op de locatie en om u onder het genot van een warme kop koffie of thee uitgebreid te laten informeren over het plan en de [ levensloopbestendige ] vrijstaande woningen. Ons team staat voor u klaar in de verkoopkeet op de projectlocatie aan de Irislaan. Graag tot zaterdag 4 maart!

Over De Lindse Acht
De vrijstaande woningen in De Lindse Acht zijn allemaal ruim van opzet en compleet qua afwerking. Zo worden de woningen geleverd inclusief keuken, sanitair en tegelwerk. Van de acht vrijstaande woningen zijn er vier in de basis uitgerust met een levensloopbestendig woonprogramma. Wonen, koken, slapen, baden, wassen en bergen komen hier samen op de begane grond. Super praktisch! Optioneel kunt u bij de andere vier woningen ook kiezen voor een levensloopbestendige indeling. Maar er zijn nog veel meer opties. De grote percelen lenen zich bijvoorbeeld perfect voor een aanbouw aan de achterzijde. Kies voor een aanbouw van 1.20 meter of maar liefst 2.40 meter! Of ga voor een erker of schuifpui, of creëer extra licht en ruimte met een dakraam op de zolderverdieping. Tijdens de open dag laten we u graag de mogelijkheden zien.

Planning
Reuvers Ontwikkeling & Bouw start in maart met de bouw van de eerste vier woningen in De Lindse Acht. Het betreft de vrijstaande woningen met een levensloopbestendig woonprogramma op de begane grond, gelegen op de bouwnummers 1 t/m 4. Hiervan zijn momenteel nog twee woningen beschikbaar. Zorg dus dat u er snel bij bent en geniet van optimale keuzevrijheid bij het realiseren van uw droomhuis in Leende!

Nu alvast meer weten?
Bekijk het actuele woningaanbod op www.delindseacht.nl of neem contact op met de makelaars voor een persoonlijke afspraak.

Van Veldhuizen Makelaardij
Dorpstraat 21 | 5595 CC Leende
040 226 11 74 | www.vanveldhuizenmakelaardij.nl

Met Ons Makelaars
Luikerweg 23 | 5554 NA Valkenswaard
040 204 39 10 | www.metonsmakelaars.nl