Stage | Projectontwikkeling

Vacature

Een (meewerk)stage bij Reuvers Ontwikkeling & Bouw is een mooie kans om de bouwwereld te leren kennen, zo ook op de afdeling Projectontwikkeling. Op deze afdeling zijn wij vanaf februari 2023 op zoek naar een stagiair(e). Doe jij een opleiding in de richting van bouwkunde, bouwtechnische bedrijfskunde of vastgoed/makelaardij? Dan zoeken we jou!

Wat ga je doen?
Tijdens jouw stage lever je een bijdrage aan de dagelijkse werkzaamheden bij de ontwikkeling van onze nieuwbouwprojecten. We nemen je mee in de wereld van nieuwbouw en je wordt betrokken bij het ontwerpproces, de afstemming met betrokkenen zoals gemeente en omwonenden, het vergunningstraject en de verkoop. 

Wie ben jij?
Je bent een MBO-4 of HBO-student in de richting van Bouwkunde, Bouwtechnische Bedrijfskunde of Vastgoed (of een andere bouwgerelateerde opleiding). En ook belangrijk: je bent gemotiveerd en enthousiast om ervaring op te doen in de praktijk. 

Het zal gaan om de periode van februari t/m juli 2023. Ben je niet de gehele periode beschikbaar? Geen probleem, ook voor een kortere stageperiode horen we graag van je. 

Wat bieden wij jou?
Werken aan de toekomst vinden wij bij Reuvers Ontwikkeling & Bouw heel belangrijk. Wij bieden jou daarom graag de opstap naar jouw (toekomstige) carrière. Verder bieden wij jou een ervaren begeleider met aandacht voor jouw ontwikkeling en een stagevergoeding conform de stageregeling Bouw. 

Neem contact met ons op
Heb je zin in een leerzame stageplek? Reageer dan snel! Heb je nog vragen over de stage, de procedure of ons bedrijf? Ook dan horen wij het graag. Neem contact op met Rick Bosch via RBosch@reuversbouw.nl of bel naar Reuvers (0412 - 63 00 01) en vraag naar Rick.

brochure facebook twitter linkedin