Start verkoop Hof Lindebeek fase 2a op 6 juni 2024

06
JUN
Mooi nieuws uit Stevensbeek: op donderdag 6 juni 2024 starten we met de verkoop van 10 woningen in fase 2a van nieuwbouwplan Hof LindebeekDeze fase omvat 2 twee-onder-een-kapwoningen, 5 rijwoningen, 2 levensloopbestendige vrijstaand geschakelde woningen en 1 levensloopbestendige vrijstaande woning. 

Het groene plan Hof Lindebeek ligt op de hoek van de Lindelaan en de Kloosterstraat in het gezellige dorp Stevensbeek. In fase 2 worden in totaal 26 prachtige woningen gerealiseerd, waaronder 4 twee-onder-een-kapwoningen, 15 rijwoningen, 4 levensloopbestendige vrijstaand geschakelde woningen, 2 levensloopbestendige vrijstaande woningen en 1 vrijstaande woning.

De architectuur van de woningen is landelijk in een modern jasje. Door bij een groot aantal woningen het metselwerk te combineren met houten delen, sluit het ontwerp mooi aan bij de natuurlijke omgeving. In het plangebied is veel aandacht voor bestaand en nieuw groen, waardoor een fijne en gezellige wijk ontstaat waar je heerlijk kunt wonen en genieten.

Start verkoop
De verkoop van fase 2a gaat op donderdag 6 juni a.s. officieel van start in Dorpshuis 't Stekske aan de Ceresstraat 2 in Stevensbeek. Je bent van 17:00 tot 19:00 uur van harte welkom om binnen te lopen en je uitgebreid te laten informeren door ons verkoopteam. Hierbij kun je gelijk de verkoopdocumentatie, de prijslijst en het inschrijfformulier in ontvangst nemen. We ontmoeten je graag!

Ben je niet in de gelegenheid om naar de fysieke start verkoop te komen? Vanaf 6 juni 19:00 uur tref je de verkoopinformatie ook op de projectwebsite www.lindebeek.nl.

Inschrijven
Inschrijven voor deze woningen kan middels het inschrijfformulier dat verkrijgbaar is tijdens de start verkoop en via de website. De inschrijving sluit op maandag 17 juni 2024 10:00 uur. Heb je interesse? Zorg dan dat jouw inschrijving voor die tijd bij Makelaardij Twan Poels is ingediend. Wanneer je tussentijds vragen hebt kun je ook altijd bij ons terecht.

Makelaardij Twan Poels
Stationsplein 86 - 88 | 5431 CE | Cuijk
T 0485 31 92 20 | www.twanpoels.nl