Tuinhof Ameide | Officiele startsein voor bouw 22 duurzame woningen

Nieuws

Aan de Meidoornlaan in nieuwbouwplan Tuinhof Ameide verrijzen 22 duurzame nul-op-de-meterwoningen voor starters, gezinnen en senioren. Op 14 december j.l. verrichtte wethouder Teus Meijdam van de gemeente Vijfheerenlanden de officiële starthandeling voor de bouw. 

In aanwezigheid van toekomstige bewoners plaatste de wethouder een duurzame ClickBrick-baksteen. Met dit circulaire bouwsysteem voor het droog stapelen van bakstenen worden de woningen gebouwd. Specie of lijm zijn bij de montage nauwelijks nog nodig. Met ClickBrick is het mogelijk om de gevel in de toekomst te demonteren en elders een tweede leven te geven.

Het plan telt onder meer acht beneden- en bovenwoningen voor starters. Al deze woningen zijn toegewezen aan starters uit de gemeente Vijfheerenlanden. Daarnaast zijn drie van de vier levensloopbestendige woningen aan Ameidenaren verkocht. Ook voor de royale rijwoningen hebben zich inmiddels de eerste kopers gemeld. Naar verwachting ontvangen alle kopers in de zomer van 2023 de sleutels van hun duurzame nul-op-de-meterwoning.

Ook duurzaam wonen?
Ook duurzaam wonen in een levendige wijk waar wonen en ontmoeten centraal staan? Er zijn nog enkele woningen beschikbaar. Bekijk het actuele woningaanbod op www.tuinhofameide.nl

Plan Tuinhof Ameide is een ontwikkeling van KRKTR Reuvers Ontwikkeling BV, een samenwerking van Reuvers Ontwikkeling & Bouw, KRKTR Projectontwikkeling en Divapro.

Verkoop en informatie 

De Keizer Smit Makelaarshuys 
Voorstraat 54 | 4132 AS Vianen 
T (0347) 751 170 
nieuwbouw@dekeizer.nl 

Van der Brugge Makelaardij
Vijfzinnenstraat 6a | 4201 JD Gorinchem 
T (0183) 635 011
info@vanderbrugge.nl

brochure facebook twitter linkedin