Vacature Backoffice medewerker

Vacature

Als backoffice medewerker bij Reuvers Ontwikkeling & Bouw zal geen dag hetzelfde zijn. In deze zeer afwisselde functie ondersteun je onze afdelingen Receptie, Administratie, Werkvoorbereiding en Projectontwikkeling in een dynamische werkomgeving. Het is een zelfstandige baan, maar je werkt nauw samen met collega’s. We zijn op zoek naar iemand die van aanpakken weet en niet terugdeinst voor een beetje hectiek.

Wat ga je doen
Als eerste aanspreekpunt binnen ons bedrijf neem je de telefoon aan en zorg je dat deze gesprekken correct worden doorverbonden. Bezoekers worden door jou op een vriendelijke en correcte manier ontvangen. Verder zorg je voor orde en netheid in de spreekkamer en kantine.

Naast de werkzaamheden aan de receptie, verricht je verschillende administratieve taken, zoals het aanmaken van inkooporders, inboeken en controleren van inkoopfacturen, het bestellen van kantoor- en kantine artikelen, het verzorgen van de dagelijkse post en het registreren en uitgeven van bedrijfskleding.

Het verwerken en registreren van serviceopdrachten in ons serviceprogramma en deze opdrachten doorsturen naar onze servicemonteur behoort tevens tot jouw takenpakket. Ook help je met het samenstellen van Veiligheid & Gezondheid plannen.

Tot slot ondersteun je afdelingen Projectontwikkeling en Werkvoorbereiding, bijvoorbeeld met het samenstellen van verkoopdocumentatie en kopersmappen, het verzenden van nieuwsbrieven en uitnodigingen en het registreren van aanmeldingen voor bijeenkomsten.

Wij bieden

  • Een parttimebaan voor 24 uren per week, bij voorkeur op woensdag, donderdag en vrijdag.
  • Een zelfstandige en veelzijdige functie in een dynamische organisatie.
  • Ruimte voor ideeën en eigen inbreng.
  • Een prettige werksfeer in een informeel bedrijf.
  • Een salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden conform CAO Bouw & Infra.

Wij vragen

  • MBO werk- en denkniveau.
  • Je bent representatief en communicatief sterk.
  • Je hebt een flexibele werkhouding.
  • Je hebt kennis van Microsoft Office.

Solliciteren
Ben jij de juiste kandidaat voor deze vacature? Reageer dan snel en stuur je CV naar Frank Megens via fmegens@reuversbouw.nl.

Over Reuvers
Reuvers Ontwikkeling & Bouw staat al ruim 50 jaar garant voor kwalitatief hoogwaardige nieuwbouw. Sinds de oprichting in 1968 is ons familiebedrijf uitgegroeid tot een volwassen en solide partner in de bouw. Met een hecht team van gedreven vakmensen ontwikkelen en bouwen we nieuwbouwprojecten voor diverse partijen, van particulieren tot gemeenten en van woningbouwcorporaties tot investeerders. Reuvers Ontwikkeling & Bouw is een modern ingerichte organisatie, die zich kenmerkt door een no-nonsense-aanpak en korte communicatielijnen.

brochure facebook twitter linkedin