Vacature | Calculator/Inkoper

Vacature

Reuvers Ontwikkeling & Bouw te Oss staat al ruim 50 jaar garant voor kwalitatief hoogwaardige nieuwbouw. Sinds de oprichting in 1968 is het familiebedrijf uitgegroeid tot een volwassen en solide partner in de bouw. Met een hecht team van gedreven vakmensen bouwt en ontwikkelt men nieuwbouw voor diverse partijen, van particulieren tot gemeenten en van woningbouwcorporaties tot investeerders. Met een eigen timmerfabriek en een geavanceerde werkplaats, waar diverse prefab-producten worden gerealiseerd, is het bedrijf zeer flexibel en slagvaardig. De compacte en modern ingerichte organisatie kenmerkt zich door een no-nonsense-aanpak met korte communicatielijnen en een grote onderlinge betrokkenheid.

Calculator/Inkoper
In deze nieuwe spilfunctie word je, na een gedegen inwerkperiode en binnen een enthousiast team, verantwoordelijk voor een afwisselend takenpakket. Je gaat je met name bezighouden met het hele traject vanaf calculatie tot en met de inkoop, zowel voor het bouwbedrijf als voor de timmerfabriek. Je stelt begrotingen op, maakt prijsvergelijkingen, vraagt offertes aan en voert onderhandelingen met onderaannemers en toeleveranciers waarbij je de levertijden en andere condities scherp in de gaten houdt.

Voor deze uitdagende fulltime functie gaat de voorkeur uit naar gedreven kandidaten met een afgeronde bouwkundige Mbo- of Hbo-opleiding en met een relevante (calculatie)ervaring binnen de bouwsector. Ervaring met inkoop is uiteraard een pre. Je bent duidelijk toe aan een volgende stap waarbij je voorkeur uitgaat naar een praktijkgerichte, platte organisatie met veel vrijheid en zelfstandigheid. Je bent bouwkundig ijzersterk, communiceert makkelijk op elk niveau en weet mensen op een prettige wijze aan je te binden.

Toe aan een (nieuwe) uitdaging? Reageren kan via de website van In 't Maasland of per mail via info@maasland-personeel.nl. Je treedt direct in dienst bij Reuvers Ontwikkeling & Bouw en bij gebleken geschiktheid is er uiteraard zicht op een vaste aanstelling.

Reuvers Ontwikkeling & Bouw biedt een interessante functie voor gedreven kandidaten met een gezonde ambitie om te ondernemen! Het bedrijf kenmerkt zich door een informele werksfeer, uitdagende projecten en uiteraard hoort daar een prima salaris bij inclusief bijpassende secundaire arbeidsvoorwaarden.

brochure facebook twitter linkedin