Vacature | (Junior) Financial controller/Assistent bedrijfsadministrateur

Vacature

Ben jij een kei in het sturen en beheersen van diverse financiële processen en ben jij toe aan een dynamische functie met veel eigen inbreng en verantwoordelijkheid? Een baan als controller waarin je samen met de nieuwe bedrijfsadministrateur een prominente en proactieve rol speelt in ons familiebedrijf? Dan bieden wij je graag de volgende stap in jouw loopbaan!

Reuvers Ontwikkeling & Bouw is per direct op zoek naar een enthousiaste financial controller. In deze baan werk je direct samen met onze bedrijfsadministrateur en ben je medeverantwoordelijk voor de administratie van de diverse bedrijfsonderdelen en B.V.’s. Hierin toon je graag initiatief en ben je tevens sparringpartner voor de directie aangaande verdere professionalisering en groei van ons bedrijf.

Daarbij zorg je dat de maandcijfers volledig kloppen, analyseer je de grootboekrekeningen en verwerk je de uitgaande facturen in AFAS. Ook btw-aangiftes en het opmaken van dossiers voor het opstellen van de jaarrekeningen vallen deels onder jouw takenpakket.

Jouw taken en verantwoordelijkheden

  • Beheer en uitvoering van de financiële administratie van de diverse bedrijfsonderdelen en B.V.’s
  • Efficiënte inrichting en stroomlijning van de diverse administratieve processen via AFAS
  • Analyseren en rapporteren van financiële resultaten
  • Ondersteunen bij het opstellen van maand- en jaarafsluitingen
  • Eventueel: voorbereiding van de salarisadministratie
Over ons
Reuvers Ontwikkeling & Bouw staat al ruim 50 jaar garant voor kwalitatief hoogwaardige nieuwbouw. Sinds de oprichting in 1968 is ons familiebedrijf uitgegroeid tot een volwassen en solide partner in de bouw. Met een hecht team van gedreven vakmensen ontwikkelen en bouwen we nieuwbouwprojecten voor diverse partijen, van particulieren tot gemeenten en van woningbouwcorporaties tot investeerders.

Jouw eigenschappen

  • Relevante mbo-/hbo-opleiding richting bedrijfseconomie, accountancy en/of controlling
  • Enige werkervaring als assistent controller of financial controller
  • Affiniteit met de bouwsector is een pre maar geen vereiste
  • Sterk analytisch en probleemoplossend karakter

Wat wij bieden
Reuvers Ontwikkeling & Bouw bied je een fulltime functie met veel vrijheid en afwisseling in een compacte en modern ingerichte organisatie, die zich kenmerkt door een no-nonsense-aanpak en korte communicatielijnen. Uiteraard met prima arbeidsvoorwaarden en een marktconform salaris.

Interesse
Heb jij interesse in de vacature voor financial controller/assistent bedrijfsadministrateur? Voor deze functie zoeken wij zo snel mogelijk een nieuwe collega. Stuur je sollicitatie daarom voor 6 februari a.s. naar Tonnie Reuvers via oss@reuversbouw.nl of bel 0412 63 01 00.

brochure facebook twitter linkedin