Villa Mosa Cuijk opgeleverd

Nieuws

Net voor de bouwvak heeft Bouwbedrijf Peter Peters B.V. de 16 luxe appartementen van nieuwbouwplan Villa Mosa opgeleverd! De kopers konden deze zomer dus al volop aan de slag met het inrichten en eigen maken van hun nieuwe thuis aan de Molenstraat in Cuijk.

Villa Mosa is een statig appartementengebouw in het hart van Cuijk. De 16 luxe appartementen beschikken allen over een royale buitenruimte in de vorm van een balkon, dakterras of heerlijke patiotuin. Elk appartement heeft een praktische berging, ofwel op eigen terrein, ofwel op het afgesloten binnenterrein. Op dit binnenterrein bevinden zich tevens de parkeerplaatsen.

Peters Real Estate B.V., Reuvers Bouwontwikkeling B.V., Bouwbedrijf Peter Peters B.V. en Makelaardij Twan Poels wensen alle kopers heel veel geluk en woonplezier in Villa Mosa.

Parkeerplaatsen
Op het afgesloten binnenterrein zijn nog een drietal parkeerplaatsen beschikbaar. Heeft u interesse in een (extra) parkeerplaats? Kijk op www.villamosa.nl voor meer informatie of neem direct contact op met Makelaardij Twan Poels.

Makelaardij Twan Poels
Stationsplein 86 - 88 | 5431 CE | Cuijk
T 0485 31 92 20 | www.twanpoels.nl

brochure facebook twitter linkedin