't Veld Geffen fase 1 in verkoop!

De verkoop van nieuwbouwplan 't Veld MolenZicht Geffen fase 1 is gestart! In 't Veld MolenZicht worden 5 levensloopbestendige rijwoningen gerealiseerd, waarvan 2 hoekwoningen en 3 tussenwoningen. Geheel in de sfeer van deze regio en de bijzondere locatie worden ze uitgevoerd in een karakteristieke boerderijstijl. Denk aan wit pleisterwerk op de buitenmuren en een fraaie rieten kraag. Deze unieke woningen zijn gesitueerd op de mooiste locatie van dit woningplan, namelijk aan een groenzone tegenover de bekende Molen Zeldenrust. De naam ‘MolenZicht’ doet voor de bewoners van deze boerderijwoningen alle eer aan.

Vanaf nu is de uitgebreide verkoopdocumentatie te downloaden op www.hetveld-geffen.nl. Je kunt de fysieke sfeerbrochure vanaf maandag 01 juli 12:00 uur ook afhalen bij één van de makelaars. 

Heeft u interesse in één van de woningen? Vul dan het inschrijfformulier in (zie download onderaan deze pagina of bij Downloads op de projectwebsite) en lever deze voor maandag 8 juli 2024 12.00 uur in bij één van de makelaars. 

Voor meer informatie en/of het opvragen of afhalen van de verkoopdocumentatie kunt u terecht bij:

Van der Krabben Makelaardij 
Kruisstraat 21 | 5341 HA Oss
0412 63 29 28 | nieuwbouw@krabben.nl
www.krabben.nl

Boumij Makelaars 
Hekellaan 6 | 5211 LX 's Hertogenbosch
073 612 2344 | nieuwbouw@boumij.nl
www.boumij.nl

Downloads:
pdf Inschrijfformulier t Veld Geffen.pdf