Appelgaerde te Rossum

In voorbereiding

Rossum, de parel van de Bommelerwaard, krijgt nieuwe 120 woningen. Eind vorig jaar tekenden we hiervoor een samenwerkingsovereenkomst met de gemeente Maasdriel. Nu zijn we zover om van start te gaan met het ontwikkelen van het project. Tussen de Hogeweg en de H.C. de Jonghweg komt de woonwijk Appelgaerde te liggen.

Voor het plan maakte Lodewijk Baljon Landschapsarchitecten een schetsontwerp. In dit ontwerp hield de architect rekening met input van de dorpsraad en de kaders en uitgangspunten die vanuit wet- en regelgeving gelden. Daarnaast luisteren wij ook graag naar wat de buurtbewoners van het plan vinden. Met enkele direct omwonenden hebben we daarom keukentafelgesprekken gevoerd. Ook hebben we op 20 juli 2021 een omgevingsdialoog georganiseerd voor omwonenden. Hieronder kunt u de presentatie met daarin het schetsontwerp alsmede het verslag van de bijeenkomst downloaden.

Appelgaerde is een project van Rubens Ontwikkeling B.V.: een samenwerking van Reuvers Ontwikkeling & Bouw en NCB Projectrealisatie.

Downloads:
pdf presentatie-AppelgaerdeRossum-20-07-21.pdf
pdf verslag-omgevingsdialoog-AppelgaerdeRossum-20-07-21.pdf

Woningtype
Rijwoning

Aantal
1

Woningtypes

Divers woningaanbod

In voorbereiding
Aantal: 1

Bouwnummers

Woningtype
Divers woningaanbod

Contactformulier

Interesse in dit project? Neem dan gerust contact met ons op. Vul het onderstaande formulier zo volledig mogelijk in en druk op de knop "Verzenden".


* Verplicht veld

brochure facebook twitter linkedin