Projecten > Crescendo

Crescendo
Utrecht

Reuvers Ontwikkeling & Bouw heeft de tender gewonnen voor de ontwikkeling van 28 twee-onder-een-kapwoningen in de wijk Het Zand Leidsche Rijn in Utrecht. Met het toevoegen van de woningen op de nog onbebouwde delen van de zeven blokken aan de Verlengde Utrechtseweg raakt Leidsche Maan volgroeid. Met een krachtig gebaar completeren de 28 woningen de zuidzijdes van de blokken. Als een slingerende beweging wordt de noordzijde van de buurtweg gevormd. Een prachtig woonmilieu middenin het dorpse groen. Een prachtig slotakkoord, genaamd nieuwbouwplan Crescendo.

Projectstatus
De overeenkomst voor deze woningen is getekend. Momenteel is dit project in voorbereiding. Wanneer er meer informatie voorhanden is vermelden wij dit op onze website. Ziet u zichzelf al helemaal wonen in Crescendo? Maak dan alvast uw interesse kenbaar via het contactformulier verderop op deze pagina.
Status
In voorbereiding

Woningtype
Twee-onder-een-kapwoningen

Aantal
28

Contact opnemen

WONINGTYPES

Twee-onder-een-kapwoningen

In voorbereiding
1 van 28 woningen beschikbaar

BOUWNUMMERS

BouwnrWoningtypeStatus
1Twee-onder-een-kapwoningen
In voorbereiding

PROJECT
IN BEELD


NEEM CONTACT
MET ONS OP

Interesse in dit project? Neem dan gerust contact met ons op. Vul het onderstaande formulier zo volledig mogelijk in en druk op de knop "Verzenden".


* Verplicht veld

PROJECT
LOCATIE