Projecten > Essche Akker

Essche Akker
Esch

De woningen van nieuwbouwplan Essche Akker zijn gelegen aan de straat Het Kruys in Esch. Essche Akker is het nieuwste stukje van de bestaande wijk Venakkers en is prachtig gesitueerd aan de zuidzijde van het dorp.

Nieuwbouwplan Essche Akker omvat in totaal 18 woningen, die onderverdeeld zijn in 3 blokken: een blok van 6 woningen, een blok van 7 woningen en een blok van 5 woningen. In deze blokken bevinden zich verschillende woningtypes, waarbij een dwarskap op de hoek en verspringingen in het blok zorgen voor een prachtig en gevarieerd straatbeeld, passend in de dorpse structuur. Ook in de perceelsoppervlaktes van de woningen zit volop variatie. Zodoende is er in Essche Akker altijd een huis dat bij je past!

De architectuur van de woningen in nieuwbouwplan Essche Akker draagt bij aan de dorpse sfeer van het plan. De woningen zijn schitterend vormgegeven met karakteristieke details, denk aan grote dakoverstekken, luifels boven de voordeuren en royale raampartijen. Het kleur- en materiaalgebruik geeft de gevels een mooie, warme uitstraling.

Alle materialen zijn van hoogwaardige kwaliteit, zo worden de daken bedekt met keramische dakpannen in antraciet en wordt het metselwerk uitgevoerd in donkerbruine en lichtgrijze gebakken bakstenen. De kozijnen zijn van hardhout en worden voorzien van HR++ isolatieglas. Dit alles draagt bij aan jouw wooncomfort en geeft garantie voor jarenlang woonplezier!

Van binnen zijn de woningen ruim en compleet van opzet. De woningen worden standaard opgeleverd met keuken, sanitair en tegelwerk, waarbij je volop keuzevrijheid hebt. Daarnaast zijn er diverse uitbreidingsmogelijkheden, denk aan een uitbouw aan de achterzijde, een extra grote master bedroom met inloopkast of een indeling van de zolderverdieping.

Projectstatus
Alle woningen zijn inmiddels gerealiseerd en niet meer beschikbaar.
Status
Opgeleverd

Woningtype
Hoekwoning Pendula
Hoekwoning Excelsior
Rijwoning Dumosa

Aantal
18

Contact opnemen

WONINGTYPES

Hoekwoning Pendula

Opgeleverd
0 van 2 woningen beschikbaar

Hoekwoning Excelsior

Opgeleverd
0 van 4 woningen beschikbaar

Rijwoning Dumosa

Opgeleverd
0 van 12 woningen beschikbaar

PROJECT
IN BEELD

BETROKKEN
PARTIJEN

VERKOOP EN INFORMATIE

Van den Hurk Makelaardij

Jos van den Hurk
Kastanjelaan 12a
5268 CA Helvoirt
06 22 16 86 82
info@vandenhurkmakelaardij.nl
www.vandenhurkmakelaardij.nl
REALISATIE

Reuvers Ontwikkeling & Bouw

Tonnie Reuvers
Maaskade 18
5347 KD Oss
0412 63 01 00
oss@reuversbouw.nl
www.reuversbouw.nl

PROJECT
LOCATIE