Hof Lindebeek te Stevensbeek

Opgeleverd

In het Brabantse dorp Stevensbeek ontwikkelt Reuvers Duurzame Ontwikkeling B.V. een bijzonder nieuw plan met de naam Hof Lindebeek. Het plangebied is gelegen op de hoek van de Lindelaan en de Kloosterstraat en kent een rijke geschiedenis.

Op deze plek ligt de oorsprong van Stevensbeek. Aan het begin van de vorige eeuw werd op de ontgonnen heidevelden modelboerderij Lactaria gesticht. Het onwillige Peelland werd door boeren en bosbouwers geploegd en gesmeed tot een stuk land met een ingetogen schoonheid die nog steeds zichtbaar is. Later is deze modelboerderij met veel liefde omgebouwd tot klooster. In de jaren '90 werden de panden op het landgoed in gebruik genomen als groepsaccomodatie. 

Nu, meer dan een eeuw na de oorspronkelijke bouw, krijgen de gebouwen, die inmiddels de status rijksmonument hebben, een nieuwe bestemming. Met respect voor de rijke historie en de waardevolle natuurlijke omgeving worden de bestaande panden gerenoveerd. Daarnaast zal een brede mix aan nieuwbouwwoningen worden gerealiseerd: rijwoningen, twee-onder-een-kapwoningen, patiowoningen en vrijstaande woningen of bouwkavels. In de eerste fase zijn 14 woningen gebouwd. In de vervolgfase zijn 24 prachtige hofwoningen gerealiseerd, waaronder 12 rijwoningen, 6 bovenwoningen en 6 benedenwoningen.

Hiermee wordt Hof Lindebeek een bijzonder plan, waar toekomst en historie elkaar ontmoeten, en wonen en ontspanning hand in hand gaan.
Woningtype
Hofwoning
Vrijstaande woning
Eengezinswoning
Twee-onder-een-kapwoning
Vrijstaand geschakelde woning


Aantal
38

Inhoud
293 m3 tot 696 m3

Woonoppervlakte
71 m2 tot 168 m2

Woningtypes

Hofwoning

Opgeleverd
Aantal: 24

Vrijstaande woning

Opgeleverd
Aantal: 1

Eengezinswoning

Opgeleverd
Aantal: 9

Twee-onder-een-kapwoning

Opgeleverd
Aantal: 2

Vrijstaand geschakelde woning

Opgeleverd
Aantal: 2

Meer informatie

Neem gerust contact met ons op
Verkoop en informatie
Makelaardij Twan Poels
Erwin Kersten
Stationsplein 86 - 88
5431 CE Cuijk
0485 31 92 20
nieuwbouw@twanpoels.nl

Ontwikkeling
Reuvers Duurzame Ontwikkeling B.V.
Ron Beerens
Maaskade 18
5347 KD Oss
0412 63 01 00
oss@reuversbouw.nl

Realisatie
Reuvers Ontwikkeling en Bouw
Reuvers Ontwikkeling & Bouw
Tonnie Reuvers
Maaskade 18
5347 KD Oss
0412 63 01 00
oss@reuversbouw.nl
brochure facebook twitter linkedin