Hof Lindebeek te Stevensbeek

In voorbereiding

In het Brabantse dorp Stevensbeek ontwikkelt Reuvers Duurzame Ontwikkeling B.V. een bijzonder nieuw plan met de naam Hof Lindebeek. Het plangebied is gelegen op de hoek van de Lindelaan en de Kloosterstraat en kent een rijke geschiedenis.

Op deze plek ligt de oorsprong van Stevensbeek. Aan het begin van de vorige eeuw werd op de ontgonnen heidevelden modelboerderij Lactaria gesticht. Het onwillige Peelland werd door boeren en bosbouwers geploegd en gesmeed tot een stuk land met een ingetogen schoonheid die nog steeds zichtbaar is. Later is deze modelboerderij met veel liefde omgebouwd tot klooster. In de jaren '90 werden de panden op het landgoed in gebruik genomen als groepsaccomodatie. 

Nu, meer dan een eeuw na de oorspronkelijke bouw, krijgen de gebouwen, die inmiddels de status rijksmonument hebben, een nieuwe bestemming. Met respect voor de rijke historie en de waardevolle natuurlijke omgeving worden de bestaande panden gerenoveerd. Daarnaast zal een brede mix aan nieuwbouwwoningen worden gerealiseerd: rijwoningen, twee-onder-één-kapwoningen, patiowoningen en vrijstaande woningen of bouwkavels. In de eerste fase gaat het om circa 20 woningen. Hiermee wordt Lindebeek een bijzonder hof, waar toekomst en historie elkaar ontmoeten, en wonen en ontspanning hand in hand gaan.

Projectstatus
De plannen voor Hof Lindebeek zijn momenteel in voorbereiding. Wil je alvast je interesse kenbaar maken? Schrijf je dan in door onderstaand formulier in te vullen. Geef eventueel bij het opmerkingenveld aan naar welk woningtype je voorkeur uitgaat.

Nieuwsbrief
Download hieronder de nieuwsbrief van juli 2019.

Downloads:
pdf nieuwsbrief-HofLindebeek-juli2019

Aantal
1

Woningtypes

Diverse woningtypes

In voorbereiding
Aantal: 1

Bouwnummers

BouwnrWoningtypeStatus
1Diverse woningtypesIn voorbereiding

Meer informatie

Neem gerust contact met ons op
Ontwikkeling
Reuvers Duurzame Ontwikkeling B.V.
Ron Beerens
Maaskade 18
5347 KD Oss
0412 63 01 00
oss@reuversbouw.nl

Realisatie
Reuvers Ontwikkeling en Bouw
Reuvers Ontwikkeling & Bouw
Tonnie Reuvers
Maaskade 18
5347 KD Oss
0412 63 01 00
oss@reuversbouw.nl

Contactformulier

Interesse in dit project? Neem dan gerust contact met ons op. Vul het onderstaande formulier zo volledig mogelijk in en druk op de knop "Verzenden".


* Verplicht veld

brochure facebook twitter linkedin