Projecten > Hof van Clarenborg

Hof van Clarenborg
Nieuwer Ter Aa

Nieuwer ter Aa is jouw dorp. Hier ben je opgegroeid, je woont er of misschien ben je ooit weggegaan. Maar het dorp is altijd jouw thuis gebleven. Klein maar fijn, gemoedelijk en fraai gelegen in het Hollandse polderlandschap. Waar je het leven een versnelling lager leeft en de mensen nog naar elkaar omkijken. Waar je kinderen onbezorgd buiten kunnen spelen, je familie om de hoek woont en je zo aan de Vinkeveense en Loosdrechtse Plassen zit of in het bruisende centrum van Utrecht of Amsterdam.In dit dorp schrijf jij straks een nieuw hoofdstuk in je leven. Welkom thuis in Hof van Clarenborg in Nieuwer ter Aa.

Hof van Clarenborg wordt een ruim opgezet, waterrijk en groen woonbuurtje met 49 woningen voor iedereen. Ook komt er een woonzorgvoorziening met circa 15-20 wooneenheden, ten zuiden van het dorpshart van Nieuwer ter Aa. Er worden zowel koop- als huurwoningen gerealiseerd in verschillende prijsklassen. Met appartementen, eengezinswoningen, twee-onder-een-kapwoningen, vrijstaande woningen en een zorgcomplex wordt het een fijne woonbuurt waar een ieder zich thuis zal voelen. De architectuur sluit aan bij het bestaande dorp en er is veel aandacht voor de natuur, klimaatadaptie, energiezuinigheid en comfort. Deze fijne plek weerspiegelt alles wat het goede leven zo bijzonder maakt. Hier kom je thuis in een ruime, energiezuinige en comfortabele nieuwe koop – of huurwoning aan de vertrouwde oevers van de meanderende Aa.

Dit project is een gezamenlijke ontwikkeling van Reuvers Ontwikkeling & Bouw en SamenThuis Vastgoedontwikkeling. Bij de totstandkoming werken we nauw samen met de dorpsraad en de gemeente Stichtse Vecht.

Projectstatus 
Dit project is in voorbereiding. Zodra er meer informatie voorhanden is vermelden wij dit op de projectwebsite.
Status
In voorbereiding

Woningtype
Divers woningaanbod

Aantal
49


Bekijk projectwebsite

WONINGTYPES

Divers woningaanbod

In voorbereiding
1 van 50 woningen beschikbaar

BOUWNUMMERS

BouwnrWoningtypeStatus
01Divers woningaanbod
In voorbereiding

MEER
INFORMATIE

PROJECT
IN BEELD

PROJECT
LOCATIE