Projecten > Hof van Harmelen

Hof van Harmelen
Harmelen

In de dorpskern van Harmelen, tussen de Tuinderij en de Ambachtsheerelaan, realiseert Reuvers Ontwikkeling & Bouw een nieuwbouwproject genaamd Hof van Harmelen.

Het ontwerp van het plan bestaat uit drie ‘eilanden’. De woningen worden zo gebouwd dat - welke woning je ook kiest - je altijd over het water uitkijkt of in enkele stappen bij het water bent. Met starters- en seniorenwoningen, hoek- en rijwoningen, twee-onder-een-kapwoningen en vrijstaande villa's wordt het een fijne en groene buurt voor iedereen.

Dit project is een gezamenlijke ontwikkeling van Reuvers Ontwikkeling & Bouw en Bunnik Projekten

Projectstatus
Dit project is in voorbereiding. Op het ingediende bestemmingsplan is helaas een beroep ingesteld. Inmiddels hebben wij duidelijkheid gekregen over waar wij rekening mee moeten houden ten aanzien van het ingediende bezwaar. Dit betekent dat wij nu de verkoop van de eerste fase kunnen voorbereiden.  Zodra er meer informatie voorhanden is vermelden wij dit op deze website.
Status
In voorbereiding

Woningtype
Divers woningaanbod

Aantal
95

Contact opnemen

WONINGTYPES

Divers woningaanbod

In voorbereiding
1 van 95 woningen beschikbaar

BOUWNUMMERS

BouwnrWoningtypeStatus
01Divers woningaanbod
In voorbereiding

PROJECT
IN BEELD


NEEM CONTACT
MET ONS OP

Interesse in dit project? Neem dan gerust contact met ons op. Vul het onderstaande formulier zo volledig mogelijk in en druk op de knop "Verzenden".


* Verplicht veld

PROJECT
LOCATIE