Kerkekkers te Hulsel

Opgeleverd

Nieuwbouwplan Kerkekkers is ruim opgezet met een prachtig uitzicht op het buitengebied van Hulsel. Omdat het de afrondende fase van deze wijk betreft is het gehele plan al bouwrijp gemaakt en is de infrastructuur reeds aanwezig. Ook het speelterrein is al helemaal ingericht.

De woningen zijn gelegen aan de straten Kerkekkers en Wijenhof. De woningen zijn onderverdeeld in een blok van 4 rijwoningen en een blok met 2 twee-onder-een-kapwoningen, wat het kleinschalige en dorpse karakter van dit plan benadrukt.

Zowel de hoek- en tussenwoningen als de twee-onder-één-kapwoningen hebben door de architectuur en het kleur- en materiaalgebruik een krachtige uitstraling. Zo worden de gevels uitgevoerd in een warm rode metselsteen en worden de daken voorzien van donkergrijze gebakken pannen. De woningen worden uitgevoerd in kwalitatief hoogwaardige materialen, waarmee jarenlang woonplezier gegarandeerd is.

Bij de hoekwoningen en twee-onder-één-kapwoningen is parkeergelegenheid voorzien op eigen terrein. Bij de tussenwoningen kan geparkeerd worden voor de woning aan de straat. Daarnaast is er extra parkeergelegenheid voorzien in een parkeerhofje.

De plattegronden van de woningen zijn standaard al lekker ruim en bijzonder compleet. De woningen worden opgeleverd met keuken, sanitair en tegelwerk, waarin je volop keuzevrijheid hebt. Daarnaast zijn er diverse uitbreidingsmogelijkheden, denk aan een uitbouw aan de achterzijde van de woning of een dakkapel op de zolderverdieping.

Projectstatus
Alle woningen in nieuwbouwplan Kerkekkers zijn verkocht en opgeleverd.
Woningtype
Type D Hoekwoning
Type E Tussenwoning
Type F Tweekapper


Aantal
6

Inhoud
418 m3 tot 524 m3

Woonoppervlakte
100 m2 tot 139 m2

Perceeloppervlakte
102 m2 tot 323 m2

Woningtypes

Type F Tweekapper

Opgeleverd
Aantal: 2

Type E Tussenwoning

Opgeleverd
Aantal: 2

Type D Hoekwoning

Opgeleverd
Aantal: 2

Meer informatie

Neem gerust contact met ons op
Verkoop en informatie
Van Santvoort Makelaars
Geert Ansems
Nieuwstraat 62
5521 CD Eersel
0497 51 33 93
nieuwbouw@eersel.vansantvoort.nl

Realisatie
Reuvers Ontwikkeling en Bouw
Reuvers Ontwikkeling & Bouw
Tonnie Reuvers
Maaskade 18
5347 KD Oss
0412 63 01 00
oss@reuversbouw.nl
brochure facebook twitter linkedin