Kloosterhof | Fase 2C te Wamel

Opgeleverd

In plan Kloosterhof fase 2C ontwikkelt Van Wanrooij Projectontwikkeling deze eigentijdse 2-onder-1-kapwoningen, type Cecilia.

Een veilige wijk
Plan Kloosterhof is opgezet om er aangenaam en veilig te kunnen verblijven. Zo hebben alle straten een volledige 30-km inrichting. Kinderen kunnen dus ook hier veilig en naar hartenlust spelen. Direct bij en in de wijk zijn volop groen en water aanwezig. Bestaande landschapselementen, zoals een hoogstam fruitboomgaard en een kleine poel, blijven behouden. De kavels bij de traditioneel gebouwde, overwegend grondgebonden woningen, zijn royaal, met een ruime voor- en achtertuin. Hagen, bomen en openbare groenstroken zorgen voor een ontspannen leefomgeving.

Tijdens de ontwikkeling van dit deelplan is ernaar gestreefd om mooie, duurzame woningen te realiseren waar de bewoners zowel binnen als buiten van veel leefruimte kunnen genieten. De woningen worden met compleet en goed sanitair opgeleverd, en de aangeboden keukencheque vormt een mooie basis voor de verdere individuele keuze.

De 2 woningen van Kloosterhof fase 2C zijn verkocht en opgeleverd.
Woningtype
Tweekapper type Cecilia

Aantal
2

Inhoud
475 m3

Woonoppervlakte
125 m2

Perceeloppervlakte
240 m2 tot 247 m2

Reuvers Bouw en Ontwikkeling heeft Kloosterhof fase 2C gerealiseerd in opdracht van Van Wanrooij Projectontwikkeling.

Ontwikkeling:Van Wanrooij Projectontwikkeling
www.vanwanrooij.nl

Woningtypes

Tweekapper type Cecilia

Opgeleverd
Aantal: 2
brochure facebook twitter linkedin