Laapersveld te Hilversum

Opgeleverd

Hilversum is niet voor niets een van de populairste woonplaatsen van Nederland. Dit prachtige populaire villadorp biedt alles wat het leven aangenaam maakt. Profiteer daarom nu van de mogelijkheden die het kleinschalige en exclusieve nieuwbouwproject Laapersveld biedt. Dit fraaie project is gelegen in het prachtige Hilversum-Zuid, nabij Stadspark Laapersveld.
 
Hier verrijzen tien statige twee-onder-één-kapwoningen in jaren dertig stijl, een vrijstaand geschakelde woning en 19 ruime rij- en hoekwoningen met ruime tuin. Nieuwbouw op hoog niveau, maar voor een zeer aantrekkelijke prijs. De woningen zijn prachtig gesitueerd op mooie ruime kavels. De ligging is perfect; binnen vier minuten zit u op de snelweg, NS Station Sportpark ligt op steenworp afstand en u kunt lopend naar het centrum van Hilversum.

Hilversum heeft als stad een duidelijke architectuursignatuur die teruggrijpt naar de jaren dertig van de vorige eeuw. Reden voor ons om het plan daarbij aan te laten sluiten. De woningen zijn zo ontworpen dat de stijlkenmerken uit die tijd duidelijk zichtbaar zijn, maar met een eigentijdse interpretatie. De eenheid tussen de architectuur, de openbare ruimte en de stedenbouwkundige opzet heeft geresulteerd in een aangename woonbuurt die iets moois toevoegt aan de stad.

Alle woningen zijn inmiddels gerealiseerd en niet meer beschikbaar.
Woningtype
Twee-onder-één-kapwoning type E
Twee-onder-één-kapwoning type A
Vrijstaande geschakelde woning type F
Rijwoning type B, C en D


Aantal
30

Inhoud
649 m3 tot 796 m3

Woonoppervlakte
180 m2 tot 203 m2

Reuvers Bouw en Ontwikkeling heeft Laapersveld gerealiseerd in opdracht van Novaform Vastgoedontwikkelaars BV.

OntwikkelingNovaform Vastgoedontwikkelaars BV
www.novaform.nl

Woningtypes

Rijwoning type B, C en D

Opgeleverd
Aantal: 19

Vrijstaande geschakelde woning type F

Opgeleverd
Aantal: 1

Twee-onder-één-kapwoning type E

Opgeleverd
Aantal: 6

Twee-onder-één-kapwoning type A

Opgeleverd
Aantal: 4
brochure facebook twitter linkedin