Projecten > Leeuwenleen

Leeuwenleen
Oploo

Vorstelijk wonen in het hart van het dorp én een schitterend uitzicht op het landschap. Dat kan op het Leeuwenleen. Nieuwbouwplan Leeuwenleen ligt aan de Watermolenstraat vlakbij de molens van Oploo. Voorzieningen zoals de basisschool, het gemeenschapshuis, de kerk, de supermarkt en de huisartsenpraktijk zijn op loopafstand.

Op het Leeuwenleen komen woningen die verschillen in prijs en grootte. Inspiratie voor de opzet van het Leeuwenleen is gevonden in het historische karakter van de omgeving en het voormalige boerenerf. Het plan bestaat behalve uit “stenen” (de woningen) ook uit het vormgeven van een manier van “samenleven”. Het plan richt zich op het samenbrengen van mensen, samen én met een maximum aan privacy.


Het Leeuwenleen is bedoeld voor een brede doelgroep. Reuvers Duurzame Ontwikkeling B.V. realiseert de 12 projectwoningen in het plan. Deze zijn onderverdeeld in een blok van 5 rijwoningen (De Boerderij), een blok van 3 rijwoningen (De Kapschuur) en een blok van 4 rijwoningen (De Veldschuur). De beide hoekwoningen van De Veldschuur worden uitgerust met een levensloopbestendig woonprogramma, wat maakt dat je hier nu en in de toekomst prettig kunt wonen. Daarnaast zijn er op het Leeuwenleen kavels uitgegeven voor mensen die zelf hun woning laten bouwen (deze kavels zijn reeds verkocht).

Status
Opgeleverd

Woningtype
De Boerderij
De Kapschuur
De Veldschuur

Aantal
12

Contact opnemen

WONINGTYPES

De Boerderij

Opgeleverd
0 van 5 woningen beschikbaar

De Kapschuur

Opgeleverd
0 van 3 woningen beschikbaar

De Veldschuur

Opgeleverd
0 van 4 woningen beschikbaar

PROJECT
IN BEELD

BETROKKEN
PARTIJEN

VERKOOP EN INFORMATIE

Makelaardij Twan Poels

Erwin Kersten
Stationsplein 86 - 88
5431 CE Cuijk
0485 31 92 20
nieuwbouw@twanpoels.nl
www.twanpoels.nl
ONTWIKKELING

Reuvers Duurzame Ontwikkeling B.V.

Ron Beerens
Maaskade 18
5347 KD Oss
0412 63 01 00
oss@reuversbouw.nl
www.reuversbouw.nl
REALISATIE

Reuvers Ontwikkeling & Bouw

Tonnie Reuvers
Maaskade 18
5347 KD Oss
0412 63 01 00
oss@reuversbouw.nl
www.reuversbouw.nl

PROJECT
LOCATIE