Lindeakker te Herpen

Opgeleverd

Wat is er heerlijker dan thuiskomen na een lange dag in een huis dat helemaal naar je wens is? Gelegen nabij prachtige natuur en een gemoedelijk dorp, waar je kinderen na het sporten zelf veilig naar huis lopen en je na een gezellig praatje met de buren van de avondzon kunt genieten in je ruime achtertuin? Een plek waar je kunt ontspannen, waar je lekker kunt koken voor familie en vrienden of waar je even tijd kunt maken voor jouw hobby’s. Dat vind je allemaal in het aantrekkelijke Lindeakker!

Dit mooie project is onderdeel van de nieuwe woonwijk Wilgendaal, behorend bij Herpen, een vriendelijk Brabants dorp met een lange historie. Vroeger stonden bij alle drie de toegangswegen tot het dorp heilige huisjes. Heilige huisjes werden in het verleden gebouwd om een woonplaats te beschermen en dienden als bidplaats langs de weg. De drie huisjes zijn inmiddels herbouwd naar historisch voorbeeld.

Het heilige huisje Sint Anna staat in de wijk Wilgendaal en wordt omringd door drie lindebomen. Van oudsher worden lindebomen overal aangetroffen waar mensen samenleven en hun lief en leed delen. Daarnaast grenst Herpen aan een lappendeken van grasvelden en agrarische landschap. Het project Lindeakker is een vertaling van al deze elementen samen: een groene plek waar je een vertrouwd en gezellig thuis zult vinden.

Prettig wonen betekent natuurlijk niet alleen een mooi huis aan de buitenkant, maar ook een indeling die geheel past bij jouw woonwensen. Dat kan in Lindeakker! Het woonaanbod van twee- en driekappers en geschakelde woningen is gevarieerd, je zult hier zeker slagen. Maar wat je ook kiest, één ding is zeker: Lindeakker biedt je optimaal woonplezier!

Projectstatus
Alle woningen in nieuwbouwplan Lindeakker zijn verkocht en opgeleverd.
Woningtype
Krimlinde
Zilverlinde
Hollandse Linde
Linde Land


Aantal
9

Inhoud
439 m3 tot 692 m3

Woonoppervlakte
109 m2 tot 158 m2

Perceeloppervlakte
177 m2 tot 438 m2

Woningtypes

Krimlinde

Opgeleverd
Aantal: 2

Zilverlinde

Opgeleverd
Aantal: 2

Hollandse Linde

Opgeleverd
Aantal: 3

Linde Land

Opgeleverd
Aantal: 2

Meer informatie

Neem gerust contact met ons op
Verkoop en informatie
Cheizoo Makelaardij
Ron Cheizoo
Hertogin Johannasingel 38
5345 AJ Oss
0412 40 51 79
makelaar@chadv.nl

Verkoop en informatie
Th. van Casteren Makelaardij & Taxatieburo
Luuk Bruijsten
Pastoor van Winkelstraat 39b
5374 BG Schaijk
0486 41 60 82
makelaardij@vancasteren.nl

Ontwikkeling
Houdstermaatschappij Tonnie Reuvers B.V.
Ron Beerens
Maaskade 18
5347 KD Oss
0412 63 01 00
oss@reuversbouw.nl

Realisatie
Reuvers Ontwikkeling en Bouw
Reuvers Ontwikkeling & Bouw
Tonnie Reuvers
Maaskade 18
5347 KD Oss
0412 63 01 00
oss@reuversbouw.nl
brochure facebook facebook linkedin