Type Heiakker | Fase 2 te Helmond

Opgeleverd

Dorps wonen in een stad. Waar vele decennia de sportvelden van V.V. Bruheze en T.V. ’t Trambaantje lagen in de Helmondse wijk Brouwhuis, ontwikkelt Van Wanrooij Projectontwikkeling diverse typen woningen. Het sportcomplex wordt verplaatst naar de Zuidwesthoek van Brouwhuis langs de Zuid-Willemsvaart.

Op het terrein van de oude sportvelden in Brouwhuis zelf worden door van Wanrooij Projectontwikkeling ongeveer 145 woningen ontwikkeld. Het plan wordt gesplitst in twee fases met ieder een eigen karakter. Het projectgebied Heiakker ligt vlakbij de kern van oud Brouwhuis. Het project is opgezet met kleine en afwisselende straatjes en een gevarieerd aanbod van woningen.

Woningplan Heiakker
Het woningplan Heiakker sluit perfect aan bij het voormalig kerkdorp Brouwhuis. De wat traditioneler uitziende woningen in het noordelijk deel van het woningproject voegen zich naar de bestaande bebouwing, met een knipoog naar de jaren '30. In het zuidelijk deel zijn de woningen wat moderner van uitstraling en sluiten aan bij de hedendaagse stijl.

De woningen van type Heiakker fase 2 zijn verkocht en opgeleverd.

Woningtype
Rijwoning Zuid
Rij- en hoekwoning Plus
Rij- en hoekwoning


Aantal
19

Reuvers Bouw en Ontwikkeling heeft type Heiakker fase 2 gerealiseerd in opdracht van Van Wanrooij Projectontwikkeling.

Ontwikkeling:Van Wanrooij Projectontwikkeling
www.vanwanrooij.nl

Woningtypes

Rij- en hoekwoning

Opgeleverd
Aantal: 8

Rij- en hoekwoning Plus

Opgeleverd
Aantal: 7

Rijwoning Zuid

Opgeleverd
Aantal: 4
brochure facebook twitter linkedin