Eengezinswoning hoek
Nova Helvoirt Helvoirt

De 2 hoekwoningen zijn gelegen aan het Ochtendgloren in Helvoirt. De achtertuinen van de woningen zijn gesitueerd op het zuid-westen. De hoekpercelen zijn voorzien van 2 parkeerplaatsen en een houten tuinberging.

Op de begane grond bevindt de keuken zich aan de straatzijde. Dankzij de ramen rondom geniet je hier van een lekker lichte ruimte die je naar wens kunt indelen. Aan de tuinzijde tref je de woonkamer en-suite.

De verdieping is ingedeeld met 3 slaapkamers, waaronder een grote master bedroom die zich uitstrekt over de gehele breedte van de woning. De ruime badkamer is standaard voorzien van een wastafel, inloopdouche en tweede toilet.

Via de vaste trap bereik je de praktische zolder. Hier vind je een separate technische ruimte waar je tevens de wasmachine kunt aansluiten. De zolderruimte is bijvoorbeeld ideaal te gebruiken als werk- of sportruimte.

Start verkoop actie: Nu inclusief praktische berging!
De hoekwoningen van Nova Helvoirt worden nu voorzien van de optie stenen berging. Informeer bij de makelaar naar de uitgebreide verkoopdocumentatie en de optietekeningen.
Status
Opgeleverd

Woonoppervlakte
130 m2

Aantal
2


Contact opnemen

WONINGTYPE
IN BEELD

BETROKKEN
PARTIJEN

VERKOOP EN INFORMATIE

Van den Hurk Makelaardij

Jos van den Hurk
Kastanjelaan 12a
5268 CA Helvoirt
06 22 16 86 82
info@vandenhurkmakelaardij.nl
www.vandenhurkmakelaardij.nl
ONTWIKKELING

Reuvers Projecten B.V.

Ron Beerens
Maaskade 18
5347 KD Oss
0412 63 01 00
oss@reuversbouw.nl
www.reuversbouw.nl
REALISATIE

Reuvers Ontwikkeling & Bouw

Tonnie Reuvers
Maaskade 18
5347 KD Oss
0412 63 01 00
oss@reuversbouw.nl
www.reuversbouw.nl

PROJECT
LOCATIE