Hoekwoning
Nova Helvoirt Helvoirt

De hoekwoningen in de tweede fase van Nova Helvoirt kennen een dorpse architectuur. Het kleurenpallet is warm, waarbij subtiele details en opvallende accenten in de gevels zorgen voor een gevarieerd beeld.

Via de zij-entree betreed je de hoekwoning, waar je naast een toilet, de meterkast en de vaste trap naar de eerste verdieping ook de deur naar de woonkamer vindt. Deze ruime living bevindt zich aan de achterzijde van de woning en biedt met haar grote glaspartijen een prachtig uitzicht op de tuin. Met zonnige dagen zet je de openslaande deuren open en geniet je van een ontbijt, lunch of diner in de tuin.

Op de eerste verdieping geeft de ruime overloop je toegang tot twee slaapkamers aan de voorzijde van de woning en een fantastische master bedroom aan de achterzijde. Daarnaast vind je hier de badkamer met inloopdouche, toilet en wastafel. Een tweede vaste trap leidt je naar de zolderverdieping. Naast de technische ruimte is hier genoeg plek voor jouw eigen muziekstudio, thuiswerkkantoor of fitnessruimte.
Status
Opgeleverd

Woonoppervlakte
123 m2

Aantal
2


Contact opnemen

WONINGTYPE
IN BEELD

BETROKKEN
PARTIJEN

VERKOOP EN INFORMATIE

Van den Hurk Makelaardij

Jos van den Hurk
Kastanjelaan 12a
5268 CA Helvoirt
06 22 16 86 82
info@vandenhurkmakelaardij.nl
www.vandenhurkmakelaardij.nl
ONTWIKKELING

Reuvers Projecten B.V.

Ron Beerens
Maaskade 18
5347 KD Oss
0412 63 01 00
oss@reuversbouw.nl
www.reuversbouw.nl
REALISATIE

Reuvers Ontwikkeling & Bouw

Tonnie Reuvers
Maaskade 18
5347 KD Oss
0412 63 01 00
oss@reuversbouw.nl
www.reuversbouw.nl

PROJECT
LOCATIE