Levensloopbestendige vrijstaande woning, De Groene Aders te Duizel


De Groene Aders te Duizel

Terug naar project

Levensloopbestendige vrijstaande woning

In verkoop

Bouwnummers 29, 30 en 46
Deze woningen zijn standaard voorzien van een levensloopbestendige indeling. Wonen, koken, baden, bergen, slapen, werken, het bevindt zich allemaal op de begane grond! De woningen hebben twee parkeerplaatsen op eigen terrein.

Via de entree in de zijgevel bereik je de aan de voorzijde gelegen woonkamer, de aan de tuinzijde gelegen leefkeuken, het toilet, de meterkast en de trapopgang naar de verdieping. De vele raampartijen en de mooie erker met dubbele openslaande deuren naar de zijtuin (m.u.v. bnr 30), zorgen voor fijn veel licht binnen. Tussen de woonkamer en de keuken bevindt zich een trapkast. De royale keukenruimte met maar liefst drie openslaande deuren naar de achtertuin leent zich prima voor een grote hoekkeuken of keuken met kook-/spoeleiland. Het via de keuken bereikbare kantoor geeft toegang tot de berging en de slaapkamer met inloopkast. De slaapkamer staat in directe verbinding met de badkamer met douchehoek, dubbele wastafel en toilet. De technische installaties en de wasmachine-aansluiting bevinden zich in de ruime berging.

Op de verdieping vind je twee slaapkamers met raam en dakkapel, en een badkamer met douchehoek, wastafel en toilet. De verdieping is erg geschikt voor nog thuiswonenden kinderen of bijvoorbeeld voor kleinkinderen of verre vrienden om te blijven logeren. Via een vlizotrap bereik je de vliering. Naast de fijne berging op de begane grond heb je met deze vliering lekker veel praktische bergruimte. De vliering is voorzien van een raam in zowel de rechter- als de linkergevel.
Aantal
3

Perceeloppervlakte
379 m2 tot 579 m2


Bouwnummers

BouwnrWoningtypePerceelopper-
vlakte ca. m²
Prijs v.o.n.Status
29Levensloopbestendige vrijstaande woning487€ 717.000,-Beschikbaar
30Levensloopbestendige vrijstaande woning579€ 747.000,-Beschikbaar
46Levensloopbestendige vrijstaande woning379Verkocht

Meer informatie

Neem gerust contact met ons op
Verkoop en informatie
Van Santvoort Makelaars
Geert Ansems
Nieuwstraat 62
5521 CD Eersel
0497 51 33 93
nieuwbouw@eersel.vansantvoort.nl

Ontwikkeling
Reuvers Projecten in Ontwikkeling B.V.
Ron Beerens
Maaskade 18
5347 KD Oss
0412 63 01 00
oss@reuversbouw.nl

Realisatie
Reuvers Ontwikkeling en Bouw
Reuvers Ontwikkeling & Bouw
Tonnie Reuvers
Maaskade 18
5347 KD Oss
0412 63 01 00
oss@reuversbouw.nl
brochure facebook facebook linkedin