Split-level tussenwoning
Vlonderweide Nijmegen

De 2 samengestelde bouwvolumes van elk 5 exclusieve woningen in nieuwbouwproject Vlonderweide hebben een geheel eigentijdse moderne uitstraling en vormen tezamen een architectonische eenheid. Door het staffelen in zowel de gevelrooilijn en de hoogte, heeft elke woning echter afzonderlijk een eigen identiteit behouden. De gekeimde gevel zorgt voor een chique en strakke uitstraling. De entree van de woning is benadrukt door architectonische elementen waarin tevens de brievenbus en het huisnummer zijn opgenomen. Het woonprogramma is boven het maaiveld opgetild zodat er een aantal belangrijke kwaliteiten ontstaan; er is een beter uitzicht over de natuurlijke omgeving van uitgestrekte weilanden en water, men kan overdekt parkeren op eigen terrein, de berging is een integraal onderdeel van de woning en er is een directe doorgang tussen straat- en tuinzijde.

De hoger gelegen keuken is gesitueerd aan de voorzijde van de woning, waar men uitkijkt over de woonwijk. De woonkamer aan de achterzijde heeft door de verdiepingshoge pui een fantastisch uitzicht over de omgeving. Op de verdieping boven de woonkamer en keuken vindt slapen en baden plaats en op de bovenste verdieping is er een mogelijkheid tot uitbreiden van de woning. Deze verdieping biedt een variëteit aan mogelijkheden als extra een slaapkamer, badkamer en/of dakterras. Zelfs werkruimte, zoals bijvoorbeeld een atelier, is toegestaan vanuit het bestemmingsplan en vormt een mogelijke uitbreiding. De overgang van de bebouwing naar het water en de omgeving is een integraal onderdeel van het ontwerp.

Het terras is als een veranda, op hetzelfde niveau als de woonkamer doorgezet, en kan in de zomer als extra buitenruimte worden benut. Door het toepassen van glazen balustrades heeft ook het terras een maximaal uitzicht over de omgeving. Houten vlonders zijn een optioneel onderdeel van de tuin. De tuin is gunstig gelegen op het westen zodat een lange tijd van de zon genoten kan worden.

Alle woningen zijn inmiddels gerealiseerd en niet meer beschikbaar.

Heeft u interesse in een nieuwbouwwoning in Nijmegen? Reuvers Bouw en Ontwikkeling heeft een ruim aanbod van nieuwbouwprojecten in deze regio. Bekijk onze projecten op deze website of like onze Facebookpagina Nieuwbouw Nijmegen en omgeving.
Status
Opgeleverd

Woonoppervlakte
115 m2 tot 771 m2

Aantal
6


Contact opnemen

WONINGTYPE
IN BEELD

BETROKKEN
PARTIJEN

VERKOOP EN INFORMATIE

Strijbosch Thunnissen Nieuwbouwmakelaars

Harry van Loon
St. Canisiussingel 22
6511 TJ Nijmegen
024 365 10 10
info@s-t.nl
www.stmakelaars.nl
VERKOOP EN INFORMATIE

Hans Janssen Makelaars

St. Canisiussingel 19h
6511 TE Nijmegen
024 324 42 44
nieuwbouw@hansjanssen.nl
www.hansjanssen.nl
REALISATIE

Reuvers Ontwikkeling & Bouw

Tonnie Reuvers
Maaskade 18
5347 KD Oss
0412 63 01 00
oss@reuversbouw.nl
www.reuversbouw.nl

PROJECT
LOCATIE