Type B vrijstaande woning, Hof van Deursen te Deursen


Hof van Deursen te Deursen

Terug naar project

Type B vrijstaande woning

In aanbouw

Op bouwnummer 2 in Hof van Deursen tref je de riante vrijstaande woning van het type B. Deze woning is gelegen op een lekker groot perceel, met een heerlijke tuin rondom. De achtertuin is georiënteerd op het zuid-oosten. Op het perceel zijn twee parkeerplaatsen voorzien.

Vrijstaande woning type B beschikt over een levensloopbestendig woonprogramma op de begane grond. De hal biedt toegang tot de grote woonkamer, de meterkast en de trapopgang naar de eerste verdieping. De woonkamer is voorzien van een schitterende keuken, bestaande uit een spoel- en kookeiland en een hoge kastenwand. De woonkamer kenmerkt zich door licht en ruimte, met een oppervlakte van maar liefst 63  en grote raampartijen rondom.

Vanuit de woonkamer bereik je, via de gang, het toilet en de technische ruimte, waar de technische installaties zijn voorzien, alsmede de opstelplaatsen voor de wasmachine en -droger. Op de begane grond tref je tevens een grote slaapkamer. In de aangrenzende badkamer vind je een wastafel, een inloopdouche en een tweede toilet. Daarnaast beschikt deze woning over een praktische bergruimte, met daarin een vlizotrap naar de extra ruimte op de bergzolder.

Op de eerste verdieping bevinden zich drie grote slaapkamers, een praktische kastruimte en een prachtige tweede badkamer. Deze is uitgerust met twee wastafels, een ligbad, een inloopdouche en een toilet. Via de vlizotrap op de overloop bereik je de zolder.

Duurzaam wonen dankzij de energiezuinige installaties en comfortabele vloerverwarming op de begane grond én verdieping
Aantal
1

Inhoud
792 m3

Woonoppervlakte
190 m2

Perceeloppervlakte
490 m2


Bouwnummers

BouwnrWoningtypeInhoud m³Perceelopper-
vlakte ca. m²
Status
2Type B vrijstaande woning792490Verkocht

Meer informatie

Neem gerust contact met ons op
Verkoop en informatie
Cheizoo Makelaardij
Ron Cheizoo
Hertogin Johannasingel 38
5345 AJ Oss
0412 40 51 79
makelaar@chadv.nl

Ontwikkeling
Reuvers vastgoed en projectontwikkeling B.V.
Ron Beerens
Maaskade 18
5347 KD Oss
0412 63 01 00
oss@reuversbouw.nl

Realisatie
Reuvers Ontwikkeling en Bouw
Reuvers Ontwikkeling & Bouw
Tonnie Reuvers
Maaskade 18
5347 KD Oss
0412 63 01 00
oss@reuversbouw.nl
brochure facebook twitter linkedin