Vrijstaand geschakelde woning, De Groene Aders te Duizel


De Groene Aders te Duizel

Terug naar project

Vrijstaand geschakelde woning

In verkoop

Bouwnummer 28
Prachtige woning met riante woonkamer en grote aanpandige berging, gelegen op een ruim perceel. De woning is voorzien van twee parkeerplaatsen op eigen terrein.

Via de entree in de zijgevel bereik je de aan de tuinzijde gelegen woonkamer, de aan de voorzijde gelegen open keuken, de trapkast, het toilet, de meterkast en de trapopgang naar de verdieping. Door de vele raampartijen in de woning stroomt er heerlijk veel licht naar binnen. De twee raampartijen in de achtergevel zijn beide voorzien van dubbele openslaande deuren die je direct toegang geven tot de heerlijke, grote tuin. De royale keukenruimte leent zich prima voor bijvoorbeeld een mooie hoekkeuken of een keuken met kook-/spoeleiland. De grote berging, waar zich tevens de technische installaties bevinden, is bereikbaar vanaf de voorzijde middels twee openslaande deuren en via een loopdeur vanuit de tuin.

Op de verdieping bevinden zich drie ruime slaapkamers, waarvan de master bedroom is gelegen over de volledige breedte van de woning. De vanaf de overloop bereikbare badkamer met douchehoek, toilet en twee wastafels completeert het geheel. Via een vaste trap bereik je de ruime multifunctionele zolderverdieping met wasmachine-aansluiting. In de voor- en achtergevel bevindt zich een raam voor fijne daglichttoetreding.
Aantal
1

Perceeloppervlakte
350 m2


Bouwnummers

BouwnrWoningtypePerceelopper-
vlakte ca. m²
Prijs v.o.n.Status
28Vrijstaand geschakelde woning350€ 762.500,-Beschikbaar

Meer informatie

Neem gerust contact met ons op
Verkoop en informatie
Van Santvoort Makelaars
Geert Ansems
Nieuwstraat 62
5521 CD Eersel
0497 51 33 93
nieuwbouw@eersel.vansantvoort.nl

Ontwikkeling
Reuvers Projecten in Ontwikkeling B.V.
Ron Beerens
Maaskade 18
5347 KD Oss
0412 63 01 00
oss@reuversbouw.nl

Realisatie
Reuvers Ontwikkeling en Bouw
Reuvers Ontwikkeling & Bouw
Tonnie Reuvers
Maaskade 18
5347 KD Oss
0412 63 01 00
oss@reuversbouw.nl
brochure facebook facebook linkedin