Vrijstaande woning, Nova Helvoirt te Helvoirt


Nova Helvoirt te Helvoirt

Terug naar project

Vrijstaande woning

Opgeleverd

De charmante vrijstaande woning in Nova Helvoirt ligt aan het Maanlicht. De diepe achtertuin is georiënteerd op het noord-westen. Op het perceel tref je 2 parkeerplaatsen en een houten tuinberging.

Op de begane grond wordt door middel van schuifdeuren een woonkamer en-suite gecreëerd. Aan de tuinzijde ligt de compleet uitgeruste keuken met spoeleiland. Dankzij de grote raampartij met openslaande deuren ontstaat in deze ruimte een optimale verbinding tussen binnen en buiten.

Op de verdieping bevinden zich 3 slaapkamers, waaronder een grote master bedroom die zich uitstrekt over de gehele breedte van de woning. De riante badkamer is standaard voorzien van een dubbele wastafel, ligbad, inloopdouche en tweede toilet.

Via de vaste trap bereik je de ruime zolderverdieping. Hier vind je een afgesloten technische ruimte waar je tevens de wasmachine kunt aansluiten. De zolderruimte is naar wens te gebruiken, bijvoorbeeld als berg- of hobbyruimte.

Start verkoop actie: Nu inclusief praktische berging!
De vrijstaande woning van Nova Helvoirt wordt nu voorzien van de optie stenen berging. Informeer bij de makelaar naar de uitgebreide verkoopdocumentatie en de optietekeningen.
Aantal
1

Inhoud
739 m3

Woonoppervlakte
166 m2

Perceeloppervlakte
350 m2


Meer informatie

Neem gerust contact met ons op
Verkoop en informatie
Van den Hurk Makelaardij
Jos van den Hurk
Kastanjelaan 12a
5268 CA Helvoirt
06 22 16 86 82
info@vandenhurkmakelaardij.nl

Ontwikkeling
Reuvers Projecten B.V.
Ron Beerens
Maaskade 18
5347 KD Oss
0412 63 01 00
oss@reuversbouw.nl

Realisatie
Reuvers Ontwikkeling en Bouw
Reuvers Ontwikkeling & Bouw
Tonnie Reuvers
Maaskade 18
5347 KD Oss
0412 63 01 00
oss@reuversbouw.nl
brochure facebook twitter linkedin