Open huis Villahof Soeterwaart Zoetermeer | 05 oktober 2019

05
okt

Aankondiging

Op zaterdag 05 oktober a.s., tijdens de NVM Open Huizen Dag, organiseren we een Open huis in de luxe vrijstaande villa op bouwnummer 03 van Villahof Soeterwaart. Van 11.00 tot 12.00 uur bent u van harte welkom in de villa aan de Benthuizenstraat 11b in Zoetermeer. Villahof Soeterwaart is in aanbouw en zal nog dit najaar worden opgeleverd.

De villa op bouwnummer 03 is beschikbaar. Deze villa wordt gerealiseerd met een uitbouw van 2,4 meter aan de achterzijde met dubbel openslaande deuren en een geïsoleerde berging, voorzien van vloerverwarming, bereikbaar vanuit de woonkeuken. Het Open huis is de perfecte gelegenheid om de villa goed te bekijken!

Ziet u uzelf hier al wonen? Nu kopen is dit najaar al genieten in een luxe nieuwbouwwoning! Kom sfeerproeven tijdens het open huis en ontdek de mogelijkheden. Ons team staat klaar om u te informeren en om u de uitgebreide verkoopdocumentatie te overhandigen.

Graag tot zaterdag 05 oktober a.s.!

Nu alvast meer weten? Kijk dan op www.soeterwaart.nl/Woningaanbod/type/Vrijstaande_villa_C of neem contact op met één van de makelaars.

Q Makelaars | T 085 040 62 00
TW3 | T 010 300 71 17

brochure facebook twitter linkedin