Vacature | Onderhoudsmonteur

Nieuws

Wij zijn op zoek naar een onderhoudsmonteur! In deze zelfstandige fulltime functie word je, binnen een enthousiast team, verantwoordelijk voor een breed en afwisselend takenpakket op de werf in Oss.

Je onderhoudt preventief het bouwmaterieel, de bouwmachines en al het elektrisch handgereedschap en je voert allerlei reparaties uit. Daarnaast organiseer je de periodieke keuringen en ben je verantwoordelijk voor de correcte opslag van het materieel en voor orde en netheid in de werkplaats.

Voor deze brede en afwisselende functie gaat de voorkeur uit naar een handige en praktijkgerichte (onderhouds)monteur met een passende werkervaring in het repareren en onderhouden van machines, bouwmaterieel of technisch gereedschap. Je werkt secuur, houdt de rust en het overzicht en je hebt een collegiale en servicegerichte instelling.

Reuvers Ontwikkeling & Bouw biedt een interessante functie voor gedreven kandidaten met een gezonde ambitie. Het bedrijf kenmerkt zich door een informele werksfeer, uitdagende projecten en uiteraard hoort daar een prima salaris bij inclusief bijpassende secundaire arbeidsvoorwaarden.

Je kunt op deze vacature reageren via In 't Maasland, www.maasland-personeel.nl.

brochure facebook twitter linkedin