Zonnevlinder Helmond | Stand van de bouw december 2019

Nieuws

De bouw van de 63 woningen in nieuwbouwplan Zonnevlinder in de Helmondse wijk Weverspoort is in volle gang. We informeren je graag over de stand van zaken.

Bij het eerste blok met woningen, gelegen op de bouwnummer 53 t/m 63, zijn de kappen geplaatst en wordt deze week nog een start gemaakt met het leggen van de pannen. Hier is reeds begonnen met de afbouw.

In de woningen van het tweede blok, bouwnummers 30 t/m 41, worden de zoldervloeren momenteel gestort. Volgend jaar gaan we de toppen lijmen en zullen de kappen snel geplaatst worden. In het derde blok, bouwnummers 42 t/m 48, is de tweede verdieping gelijmd en worden de breedplaten van de zoldervloer nog voor de vakantie gelegd.

Bij de woningen in het vierde blok, bouwnummers 20 t/m 29, is de eerste verdiepingsvloer gestort. Na de vakantie starten we hier met het lijmwerk op de eerste verdieping. In het vijfde blok, bouwnummers 49 t/m 52, zijn de zoldervloeren gereed. In het nieuwe jaar zullen hier spoedig de kappen geplaatst worden, waarna de afbouw van deze woningen van start kan gaan.

In blok 6, bouwnummers, 01 t/m 09, zijn de wanden op de begane grond gelijmd en wordt dit jaar de breedplaatvloer nog gelegd. Bij de woningen in blok 7, bouwnummers 11 t/m 18, starten we volgend jaar met het lijmwerk op de begane grond.

Hierbij tref je een aantal foto’s van de bouw op 14 december jl.

brochure facebook twitter linkedin