AL DRIE GENERATIES LANG

EEN THUIS VOOR DE TOEKOMST

Reuvers Ontwikkeling & Bouw realiseert al drie generaties lang een thuis voor de toekomst. Een plek waar mensen wonen, werken, leren, zorgen en samenkomen. Een plek waar mensen zich thuis voelen. Aan dat gevoel bouwen we samen. 

 

Sinds de oprichting in 1968 is ons familiebedrijf uitgegroeid tot een solide en betrouwbare partner in de bouw. Met een hecht team van gedreven vakmensen ontwikkelen en bouwen we nieuwbouwprojecten voor diverse partijen, van particulieren tot gemeenten en van woningbouwcorporaties tot investeerders. 

Reuvers Ontwikkeling & Bouw is een stabiele organisatie die het gehele proces van nieuwbouw onafhankelijk kan uitvoeren. Alle disciplines die bij ons werk komen kijken hebben we in eigen huis. Met een eigen timmerfabriek, spuiterij en geavanceerde werkplaats, waar we diverse prefab producten binnenshuis kunnen realiseren, zijn we zeer flexibel en efficiënt

Bij alles wat we doen geldt: we doen het samen. Met onze kopers. Met onze partners. En natuurlijk met onze vakmensen. Stuk voor stuk uniek en gedreven. Ieder in zijn eigen kracht, en samen sterk.

VAN INBREIDINGSLOCATIES

TOT COMPLETE NIEUWBOUWWIJKEN

Wij zetten ons elke dag in voor diverse nieuwbouwprojecten op verschillende projectlocaties binnen Nederland. Grondgebonden en gestapelde bouw, woningen en bedrijfspanden, kleinschalige inbreidingslocaties, gebiedsontwikkelingen en complete nieuwbouwwijken: onze projecten zijn zeer divers! 

Ga naar Zakelijk

BEDRIJFSVIDEO
REUVERS

Onze werkwijze

Een hecht team van gemotiveerde en gedreven vakmensen

Reuvers Ontwikkeling & Bouw bestaat uit een hecht team van gemotiveerde en gedreven vakmensen. Onze mensen zijn echte aanpakkers, zo werken en denken we met z'n allen mee om tot optimale oplossingen te komen voor elk huisvestingvraagstuk. Als één familie bouwen en ontwikkelen we samen nieuwbouwprojecten door heel Nederland.

Lees verder
Bouwbedrijf

Inmiddels is de derde generatie betrokken in het familliebedrijf

In het jaar 1968 begon de eerste generatie Reuvers met het bouwen van stallen onder de naam Aannemersbedrijf Reuvers. In 1980 werden zonen Tonnie en Arnold in het bedrijf geïntroduceerd: het familiebedrijf was geboren! Door deze tweede generatie werden niet alleen stallen, maar ook woningen en appartementen gebouwd. Inmiddels is met kleinzoon Ton de derde generatie betrokken in het familiebedrijf.

Lees verder
Duurzaamheid

Maatschappelijk verantwoord bouwen

Reuvers Ontwikkeling & Bouw maakt al jaren flinke stappen op het gebied van duurzaamheid. Zo hebben we 1.600 zonnepanelen op onze bedrijfshal geplaatst, zodat we zelf energie kunnen opwekken. Daarnaast maken we veel prefab hout- en betonproducten, zoals kozijnen, bergingen, dakkapellen, dakramen, dakplaten, gevelelementen en scharnierdaken. Prefab is een duurzaam proces gezien het minimale afval en verspilling van bouwmaterialen. En wist je dat deze prefab onderdelen ook circulair zijn? Doordat woningen uit losse delen bestaan die al in de werkplaats zijn gemaakt en op de bouwplaats in elkaar gezet worden, kan het weer afgebroken worden en op een andere plek eenvoudig weer opbouwen. Kortom, prefab is maatschappelijk verantwoord bouwen!

Lees verder
Onze werkplaats

Een eigen timmerfabriek, spuiterij en zeer geavanceerde werkplaats

Reuvers Ontwikkeling & Bouw beschikt over een eigen timmerfabriek en een zeer geavanceerde werkplaats. Alle onderdelen die voor de bouw kunnen worden voorbereid worden hier vervaardigd. Hierbij hebben we de beschikking over de aller modernste machines en hanteren we de nieuwste technieken om zo tot kwalitatief hoogwaardige producten te komen. Kwaliteit is een keuze!

Lees verder
Projectontwikkeling

Zelf ontwikkelen van woningen

Reuvers Ontwikkeling & Bouw houdt zich naast bouwen al meer dan 10 jaar bezig met projectontwikkeling. Dit doen we puur ten dienste van ons bouwbedrijf, waarbij we als doelstelling hebben 75% van ons bouwvolume zelf te ontwikkelen. Deze doelstelling behalen we al menig jaar, en hiermee hebben ons als projectontwikkelaar weten te stabiliseren.

Lees verder
Vastgoed

Bezitten van grondposities en onroerend goed

Reuvers Ontwikkeling & Bouw heeft verschillende vastgoedproducten op haar naam staan. We bezitten en beheren diverse grondposities en onroerend goed, waaronder bedrijfspanden en woningen.

Lees verder
WERKEN BIJ
REUVERS