Over Reuvers

Reuvers Ontwikkeling & Bouw staat al 50 jaar garant voor kwalitatief hoogwaardige nieuwbouw. Sinds de oprichting in 1968 is ons familiebedrijf uitgegroeid tot een volwassen en solide partner in de bouw. Met een hecht team van gedreven vakmensen ontwikkelen en bouwen we nieuwbouwprojecten voor diverse partijen, van particulieren tot gemeenten en van woningbouwcorporaties tot investeerders.

Reuvers Ontwikkeling & Bouw is een stabiele organisatie die het gehele proces van nieuwbouw onafhankelijk kan uitvoeren. Alle disciplines die bij ons werk komen kijken hebben we in eigen huis. Met een eigen timmerfabriek en zeer geavanceerde werkplaats, waar we diverse prefabproducten binnenshuis kunnen realiseren, zijn we zeer flexibel en slagvaardig. Door onze efficiënte werkwijze bieden we onze opdrachtgevers te allen tijden een perfecte kwaliteit tegen een goede prijs.

Ons bedrijf kent een overzichtelijke organisatiestructuur met korte communicatielijnen. Zowel tussen onze medewerkers als met onze opdrachtgevers. Zo hebben onze opdrachtgevers altijd één aanspreekpunt, van initiatief tot oplevering.
Locaties
0
+

Locaties

Projecten
0
+

Projecten

Woningen
0
+

Woningen

Nu in verkoop
0

Nu in verkoop

Onze werkwijze

Reuvers Ontwikkeling & Bouw bestaat uit een hecht team van 100% gemotiveerde medewerkers. Onze mensen zijn echte aanpakkers, zo werken en denken we met z'n allen mee om tot optimale oplossingen te komen voor elk huisvestingvraagstuk.
Van papier tot bouw
Doordat we ons werk zoveel mogelijk voorbereiden op kantoor en in onze geavanceerde werkplaats kunnen we zeer efficiënt en snel projecten realiseren. Zo gaat een project allereerst van de kopersbegeleiding naar de werkvoorbereiding, waar het project tot in de puntjes wordt uitgetekend.

Reuvers Ontwikkeling & Bouw heeft een eigen reproductieruimte waar alle technische tekeningen kunnen worden geprint en geseald. Ook hierin zijn we onafhankelijk en flexibel, en kunnen we snel schakelen tussen kantoor, werkplaats en bouwplaats.

Vanaf kantoor gaat het project naar de werkvoorbereider in de werkplaats. Deze zorgt ervoor dat alle onderdelen van het project die van te voren kunnen worden gemaakt worden klaargezet voor de bouw. Denk hierbij aan kozijnen en deuren, maar ook aan onze eigen prefab hout- en betonproducten, zoals bergingen, daken, dakkapellen, schoorstenen, balkons en trappen.

Vanuit onze werkplaats worden de diverse onderdelen vervoerd naar de bouwplaats. Op onze bouwplaatsen werken we met 1 hoofduitvoerder en per bouw met een meewerkend uitvoerder. De uitvoerders plannen hun eigen logistiek in door elke dag weer te bekijken wat er de volgende dag verwerkt kan worden. Zo is er nooit meer materiaal op een bouwplaats aanwezig dan strikt noodzakelijk en is de kans op diefstal en beschadiging tot een minimum beperkt. Het werken met just-in-time delivery en een slimme planning maakt onze bouwplaatsen uitermate veilig en overzichtelijk. Effectief en efficiënt dus.

Veiligheid
We maken ons hard voor een veilige werkplek voor iedereen. Binnen, dus op kantoor en in de werkplaats, maar ook buiten op de bouwplaats. Niet alleen gaan we zorgvuldig om met onze werkruimtes en bouwplaatsen, we zorgen er tevens voor dat al ons materieel up-to-date is en aan alle eisen voldoet. We werken volgens de laatste arbo-voorschriften en voor elke bouwplaats wordt een calamiteitenplan opgesteld.

Projectontwikkeling

Reuvers Ontwikkeling & Bouw houdt zich naast bouwen al meer dan 10 jaar tevens bezig met projectontwikkeling. Dit doen we puur ten dienste van ons bouwbedrijf, waarbij we als doelstelling hebben 75% van ons bouwvolume zelf te ontwikkelen. Deze doelstelling behalen we al menig jaar, en hiermee hebben ons als projectontwikkelaar weten te stabiliseren.
Onze projecten
De projectontwikkelaars van Reuvers Ontwikkeling & Bouw zetten zich elke dag in voor diverse nieuwbouwprojecten op verschillende projectlocaties binnen Nederland. Grondgebonden en gestapelde bouw, woningen en bedrijfspanden, kleinschalige inbreidingslocaties en complete nieuwbouwwijken: onze projecten zijn zeer divers! Ons actuele aanbod omvat circa 400 woningen en bedrijfspanden. Daarnaast hebben we diverse nieuwbouwprojecten in voorbereiding, welke tezamen zo'n 300 woningen omvatten.

Media
Om onze projecten te vermarkten werken we met enthousiaste verkoopcoaches en houden we ons actief bezig met nieuwe media. Zo zorgen we voor een goede presentatie van de projecten op onze eigen website, op Funda, op de website van de makelaar en op eigen projectwebsites. Ook zetten we in op sociale media zoals Facebook en LinkedIn. Daarnaast maken we gebruik van locatiemarketing en is van al onze projecten altijd een complete set met verkoopdocumentatie verkrijgbaar.

Samenwerking
Onze medewerkers zijn continue op zoek naar nieuwe locaties en ontwikkelingen, maar ook naar nieuwe samenwerkingsverbanden met bijvoorbeeld andere projectontwikkelaars, woningcorporaties en gemeentes. Ga in gesprek met Reuvers Ontwikkeling & Bouw! Neem contact op met Tonnie Reuvers of Ron Beerens, T 0412 63 01 00.

Onze werkplaats

Reuvers Ontwikkeling & Bouw beschikt over een eigen timmerfabriek en een zeer geavanceerde werkplaats. Alle onderdelen die voor de bouw kunnen worden voorbereid worden hier vervaardigd. Hierbij hebben we de beschikking over de aller modernste machines en hanteren we de nieuwste technieken om zo tot kwalitatief hoogwaardige producten te komen. Kwaliteit is een keuze!
Timmerfabriek
In onze volwaardige timmerfabriek maken we onze eigen kozijnen, ramen en deuren. Hiervoor hebben we onder andere een ultramoderne CNC-gestuurde machine en een 4-zijden bank tot onze beschikking. Met deze machines maken we perfecte producten, die na afwerking in onze eigen spuitfabriek klaar zijn voor plaatsing op de bouw.

Voor al onze eigen ontwikkelingen hanteren wij houten KAPLA kozijnen. KAPLA staat voor KAnt en klaar PLAatsen. Tijdens de bouw maakt Reuvers Ontwikkeling & Bouw gebruik van stelkozijnen, die 3 weken voor de oplevering van het project worden voorzien van onze hoogwaardige KAPLA kozijnen. Deze zijn, zoals de naam al zegt, kant en klaar gelakt, beglaasd en afgewerkt met hang- en sluitwerk. Dit alles geheel vervaardigd in onze eigen timmerfabriek.

Prefabricage vanaf de oorsprong
Voor Reuvers Ontwikkeling & Bouw is flexibel en demontabel bouwen hét uitgangspunt. Dit komt tot uiting in onze uitgekiende prefab producten, waarmee we onze opdrachtgevers maatwerk en kwaliteit leveren. Omdat Reuvers Ontwikkeling & Bouw eigen personeel opleidt met prefab producten is een ieder in onze organisatie hier op ingesteld. Door zowel mensen in de werkplaats als op de bouwplaats mee te laten denken is het proces van prefabriceren optimaal ingericht. Deze bijzonder efficiënte manier van werken levert een belangrijke bijdrage aan kostenbesparing, wat terug te zien is in onze prijzen.

Prefab hout
Dankzij onze geavanceerde werkplaats kan Reuvers Ontwikkeling & Bouw het timmerwerk dat normaliter buiten op de bouwplaats gedaan wordt naar binnen halen. Onder geconditioneerde omstandigheden maken we allerhande prefab houtproducten, zoals bergingen, dakkapellen, gevelelementen en scharnierdaken, compleet afgewerkt met gootsconstructies en afgelakt in onze spuitfabriek.

Door dergelijk timmerwerk binnen te vervaardigen zijn we niet afhankelijk van weersomstandigheden, waardoor er minder sprake is van verlet en we een hogere kwaliteit kunnen garanderen. Een win-win situatie waar onze opdrachtgevers de vruchten van plukken!

Prefab beton
Naast prefab houtproducten maakt Reuvers Ontwikkeling & Bouw ook diverse prefab beton- en metselwerkproducten. Zo kunnen we bijvoorbeeld dorpels, lateien, vloerplaten en trappen in onze fabriek vervaardigen. Hierbij werken we met zelfverdichtend beton, dat niet getrild hoeft te worden. Ook onze schoorstenen worden compleet binnenshuis gemetseld en voorbereid met installaties.

Door ook deze onderdelen zelf in onze werkplaats te vervaardigen beschikken we altijd op tijd over onze producten en is de kans op vertraging in het bouwproces nihil. En zolang het maar over de weg te vervoeren is zijn wat ons betreft de mogelijkheden eindeloos!

Spuitfabriek
Voor de afwerking van de producten die wij in onze werkplaats vervaardigen hebben wij een volledig geautomatiseerde spuitfabriek ingericht. Deze fabriek voldoet aan alle arbo- en milieu-eisen en werkt uitermate efficiënt. Elk product wordt voorzien van de juiste afwerking, waarbij een hoge kwaliteit gegarandeerd is. Zo bieden wij standaard zeven jaar garantie op al onze afgewerkte producten.

Bouwbedrijf

In het jaar 1968 begon de eerste generatie Reuvers met het bouwen van stallen onder de naam Aannemersbedrijf Reuvers. In 1980 werden zonen Tonnie en Arnold in het bedrijf geïntroduceerd: het familiebedrijf was geboren! Door deze tweede generatie werden niet alleen stallen, maar ook woningen en appartementen gebouwd. Inmiddels is met kleinzoon Ton de derde generatie betrokken in het familiebedrijf.
Door de jaren heen is het bedrijf uitgegroeid naar een solide onderneming met een team van trouwe en vakkundige medewerkers. Al een decennia lang staan we garant voor een bouwvolume van circa 150 woningen op jaarbasis. Naast woningbouw houden we ons in toenemende mate ook bezig met utiliteitsbouw, waarmee onze opdrachtgevers naast particulieren, woningcorporaties en ontwikkelaars ook investeerders en zakelijke partijen kunnen zijn.

Reuvers Ontwikkeling & Bouw is een financieel kerngezond en een uiterst modern en professioneel bedrijf waarvoor de klant altijd centraal staat. Samen bouwen aan iets moois, dat is onze passie.

Vastgoed

Reuvers Ontwikkeling & Bouw heeft verschillende vastgoedproducten op haar naam staan. We bezitten en beheren diverse grondposities en onroerend goed, waaronder bedrijfspanden en woningen.
Deze vastgoedproducten kunnen zijn verkregen door (bedrijfs)overnames, maar ook inruil of overgebleven woningen bij de projectontwikkeling maken deel uit van onze portefeuille. Reuvers Ontwikkeling & Bouw verkoopt, verhuurt en exploiteert gronden en objecten, waarbij we een mooie mix hebben aan producten: van kavel tot nieuwbouwwoning en van bedrijfspand tot parkeerplaats.

Voor eigenaren
Reuvers Ontwikkeling & Bouw staat altijd open voor een gesprek met eigenaren van grond en/of vastgoed. Neem gerust eens contact op met Reuvers Ontwikkeling & Bouw, Tonnie Reuvers of Ron Beerens, T 0412 63 01 00.
logo
brochure facebook facebook linkedin