Onze geavanceerde werkplaats

ONZE TIMMERFABRIEK
EN SPUITERIJ

In onze volwaardige timmerfabriek maken we onze eigen kozijnen, ramen en deuren. Hiervoor hebben we onder andere een ultramoderne CNC-gestuurde machine en een 4-zijden bank tot onze beschikking. Met deze machines maken we perfecte producten, die na afwerking in onze eigen spuitfabriek klaar zijn voor plaatsing op de bouw.

Voor al onze eigen ontwikkelingen hanteren wij houten KAPLA kozijnen. KAPLA staat voor KAnt en klaar PLAatsen. Tijdens de bouw maakt Reuvers Ontwikkeling & Bouw gebruik van stelkozijnen, die drie weken voor de oplevering van het project worden voorzien van onze hoogwaardige KAPLA kozijnen. Deze zijn, zoals de naam al zegt, kant en klaar gelakt, beglaasd en afgewerkt met hang- en sluitwerk. Dit alles geheel vervaardigd in onze eigen timmerfabriek, wel zo efficiënt!

Prefabricage vanaf de oorsprong

Voor Reuvers Ontwikkeling & Bouw is flexibel en demontabel bouwen hét uitgangspunt. Dit komt tot uiting in onze uitgekiende prefab producten, waarmee we onze opdrachtgevers maatwerk en kwaliteit leveren. Omdat Reuvers Ontwikkeling & Bouw eigen personeel opleidt met prefab producten is een ieder in onze organisatie hier op ingesteld. Door zowel mensen in de werkplaats als op de bouwplaats mee te laten denken is het proces van prefabriceren optimaal ingericht. Deze bijzonder efficiënte manier van werken levert een belangrijke bijdrage aan kostenbesparing, wat terug te zien is in onze prijzen.

Prefab hout

Dankzij onze geavanceerde werkplaats kunnen wij het timmerwerk dat normaliter buiten op de bouwplaats gedaan wordt naar binnen halen. Onder geconditioneerde omstandigheden maken we allerhande prefab houtproducten, zoals bergingen, dakkapellen, gevelelementen en scharnierdaken, compleet afgewerkt met gootsconstructies en afgelakt in onze spuitfabriek.

Door dergelijk timmerwerk binnen te vervaardigen zijn we niet afhankelijk van weersomstandigheden, waardoor er minder sprake is van verlet en we een hogere kwaliteit kunnen garanderen. Een win-win situatie waar onze kopers en opdrachtgevers de vruchten van plukken!

Prefab beton

Naast prefab houtproducten maken we ook diverse prefab beton- en metselwerkproducten. Zo kunnen we bijvoorbeeld dorpels, lateien, vloerplaten en trappen in onze fabriek vervaardigen. Hierbij werken we met zelfverdichtend beton, dat niet getrild hoeft te worden. Ook onze schoorstenen worden compleet binnenshuis gemetseld en voorbereid met installaties.

Door ook deze onderdelen zelf in onze werkplaats te vervaardigen beschikken we altijd op tijd over onze producten en is de kans op vertraging in het bouwproces nihil. En zolang het maar over de weg te vervoeren is zijn wat ons betreft de mogelijkheden eindeloos!

Spuitfabriek

Voor de afwerking van de producten die wij in onze werkplaats vervaardigen hebben wij een volledig geautomatiseerde spuitfabriek ingericht. Deze fabriek voldoet aan alle arbo- en milieu-eisen en werkt uitermate efficiënt. Elk product wordt voorzien van de juiste afwerking, waarbij een hoge kwaliteit gegarandeerd is. Zo bieden wij standaard zeven jaar garantie op al onze afgewerkte producten.
WERKEN BIJ
REUVERS