Zelf ontwikkelen van woningen

VAN INBREIDINGSLOCATIES
TOT COMPLETE NIEUWBOUWWIJKEN

De projectontwikkelaars van Reuvers Ontwikkeling & Bouw zetten zich elke dag in voor diverse nieuwbouwprojecten op verschillende projectlocaties binnen Nederland. Grondgebonden en gestapelde bouw, woningen en bedrijfspanden, kleinschalige inbreidingslocaties en complete nieuwbouwwijken: onze projecten zijn zeer divers! 

Media

Om onze projecten in de markt te brengen werken we met enthousiaste verkoopcoaches en houden we ons actief bezig met online media. Zo zorgen we voor een goede presentatie van de projecten op onze eigen website, op Funda, op de website van de makelaar en op eigen projectwebsites. Ook zetten we in op sociale media zoals Facebook, Instagram en LinkedIn. Daarnaast maken we gebruik van locatiemarketing en is van al onze projecten altijd een complete set met verkoopdocumentatie verkrijgbaar.

Samenwerking

Wij zijn continue op zoek naar nieuwe locaties en ontwikkelingen, maar ook naar nieuwe samenwerkingsverbanden met bijvoorbeeld andere projectontwikkelaars, woningcorporaties en gemeentes. Ga in gesprek met Reuvers Ontwikkeling & Bouw! Neem contact op met Tonnie Reuvers of Ron Beerens, T 0412 63 01 00.

Contact opnemen
WERKEN BIJ
REUVERS