Werken in de bouw

Reuvers Ontwikkeling & Bouw ontwikkelt en realiseert een thuis voor de toekomst. Dit doen we samen: met ons hechte team van vakmensen, met onze samenwerkende partners én met onze kopers. Bouwen met elkaar en voor elkaar. Lees hier meer over ons.

Wil jij hieraan bijdragen? Kom dan werken bij Reuvers. Een bedrijf met een fijne werksfeer, volop Brabantse gezelligheid, korte lijnen, gezellige borrels en een goed geregelde cao van Bouw & Infra.

Heb je vragen of wil je meer informatie over een vacature? Neem gerust contact met ons op via oss@reuversbouw.nl of 0412 63 01 00

Bekijk hieronder onze openstaande vacatures.

Vacatures

Ter versterking van ons team is Reuvers Ontwikkeling & Bouw op zoek naar een tekenaar/werkvoorbereider. Op de afdeling werkvoorbereiding worden de verkoop- en vergunningstekeningen omgezet naar werktekeningen voor de bouw en voor de werkplaats. 

Vacature | Tekenaar/werkvoorbereider

Binnen Reuvers Ontwikkeling & Bouw zijn wij op zoek naar een afwerker/narooier die zich bezig houdt met verschillende werkzaamheden in onze nieuwbouwwoningen op diverse bouwplaatsen. Specifieke werkzaamheden zijn het aanwerken van leidingen en sleuven in de dekvloeren en de muren ...

Vacature | Afwerker

Binnen Reuvers Ontwikkeling & Bouw word jij, samen met een collega, dé specialist in het samenstellen en afwerken van de prefab dakplaten. Deze maak je in onze moderne werkplaats in Oss. Vervolgens draai je de dakplaten met een bovenloopkraan en leg je ze op transportbakken ...

Vacature | Timmerman prefab dakplaten

Ook werken bij Reuvers?

Denk jij nu: bij dit gezellige, Brabantse familiebedrijf wil ik werken? Maar staat jouw droombaan er niet tussen? Laat dan gerust van je horen via een open sollicitatie. Wie weet zijn wij ook enthousiast en zorgen wij voor een passende baan, stage of passend leertraject!

Open sollicitatie

Een (afstudeer)stage bij Reuvers Ontwikkeling & Bouw is een mooie kans om de bouwwereld te leren kennen. Jaarlijks hebben we ruimte voor stagiaires binnen de verschillende bedrijfsonderdelen, zoals projectontwikkeling, werkvoorbereiding en uitvoering.

Stageplaats

Jouw kennis toepassen in de praktijk, hoe fijn is dat? Van jou maken we in no time een vakman of -vrouw. Met jou kijken we welke functie het beste bij je past in combinatie met je school/opleiding. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Leerwerkplek

brochure facebook twitter linkedin