Werken in de bouw

Reuvers Ontwikkeling & Bouw ontwikkelt en realiseert een thuis voor de toekomst. Dit doen we samen: met ons hechte team van vakmensen, met onze samenwerkende partners én met onze kopers. Bouwen met elkaar en voor elkaar. Lees hier meer over ons.

Wil jij hieraan bijdragen? Kom dan werken bij Reuvers. Een bedrijf met een fijne werksfeer, volop Brabantse gezelligheid, korte lijnen, gezellige borrels en een goed geregelde cao van Bouw & Infra.

Heb je vragen of wil je meer informatie over een vacature? Neem gerust contact met ons op via oss@reuversbouw.nl of 0412 63 01 00

Bekijk hieronder onze openstaande vacatures.

Vacatures

Kom jij ons team versterken als Calculator woningbouw? In deze nieuwe spilfunctie word je, na een gedegen inwerkperiode en binnen een enthousiast team, verantwoordelijk voor een afwisselend takenpakket. Je gaat je met name bezighouden met het hele traject vanaf calculatie tot en met de inkoop ...

Vacature | Calculator woningbouw

Ook werken bij Reuvers?

Denk jij nu: bij dit gezellige, Brabantse familiebedrijf wil ik werken? Maar staat jouw droombaan er niet tussen? Laat dan gerust van je horen via een open sollicitatie. Wie weet zijn wij ook enthousiast en zorgen wij voor een passende baan, stage of passend leertraject!

Open sollicitatie

Een (afstudeer)stage bij Reuvers Ontwikkeling & Bouw is een mooie kans om de bouwwereld te leren kennen. Jaarlijks hebben we ruimte voor stagiaires binnen de verschillende bedrijfsonderdelen, zoals projectontwikkeling, werkvoorbereiding en uitvoering.

Stageplaats

Jouw kennis toepassen in de praktijk, hoe fijn is dat? Van jou maken we in no time een vakman of -vrouw. Met jou kijken we welke functie het beste bij je past in combinatie met je school/opleiding. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Leerwerkplek

brochure facebook twitter linkedin