Stageplaats

Werken aan je toekomst via stage

Een stage of afstudeerproject bij Reuvers Ontwikkeling & Bouw is een mooie kans om de bouwwereld te leren kennen. Jaarlijks hebben we ruimte voor stagiaires en leerlingen binnen de verschillende bedrijfsonderdelen, zoals projectontwikkeling, werkvoorbereiding en uitvoering. Doe jij een opleiding in de richting van bouwkunde, techniek, bouwtechnische bedrijfskunde of vastgoed en makelaardij? Dan bieden wij je graag een toffe stageplaats!

Met een stage bij Reuvers kun je op veel vlakken je algemene kennis verbreden. We hebben alle facetten van de bouw in handen: van ontwikkeling naar bouw tot verkoop. En je kunt je kennis die je leert op school direct toepassen in de praktijk! Werk aan je toekomst en vind bij ons de ideale opstap naar de rest van jouw carrière! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Zijn we na jouw stage beide enthousiast? En ben je (bijna) klaar met je opleiding? Dan wil je natuurlijk je carrière snel starten. Wie weet kun je bij ons meteen aan de slag en heb je je eerste baan binnen! Dat is zeker niet de eerste keer: sommige van onze medewerkers zijn na hun stage bij ons blijven werken.

Heb je vragen of ben je benieuwd wat wij jou te bieden hebben? Neem dan contact met ons op via oss@reuversbouw.nl of telefonisch via 0412 63 01 00.  

Bekijk hieronder een impressie van ons bedrijf en onze collega's.