Stage | Werkvoorbereider/tekenaar

Op de afdeling Werkvoorbereiding zijn wij op zoek naar een stagiair(e). Volg je een opleiding in de richting van bouwkunde of een soortgelijke bouwgerelateerde opleiding? Dan zoeken we jou! Tijdens deze stage maak je kennis met alle onderdelen van het werk als tekenaar/werkvoorbereider en pas je deze kennis toe in de praktijk. 

Wat ga je doen?
Tijdens jouw stage leer jij alles van het werk als tekenaar/werkvoorbereider. We nemen je mee in de wereld van nieuwbouw en je wordt betrokken bij onder andere het maken van planningen en het controleren van tekeningen. Je maakt onderdeel uit van het team en je leert door te doen. We gaan samen kijken hoe we jouw functie het beste invulling kunnen geven en we staan open voor eigen inbreng. 

Wie ben jij?

  • Je bent een MBO-4 of HBO-student in de richting van Bouwkunde of een andere bouwgerelateerde opleiding. 
  • Je bent gemotiveerd en enthousiast om ervaring op te doen in de praktijk. 
  • Enige ervaring met de bouw is een voordeel, maar geen pré. Je enthousiasme en leergierigheid zijn de belangrijkste pluspunten!
  • Stageperiode en -uren is in overleg. 

Wat bieden wij jou?
Werken aan de toekomst vinden wij bij Reuvers Ontwikkeling & Bouw heel belangrijk. Wij bieden jou daarom graag de opstap naar jouw (toekomstige) carrière. Als we allebei tevreden zijn, bieden jou een baan aan bij ons op de afdeling. 

Ook niet onbelangrijk; tijdens jouw stage hebben we aandacht voor jouw ontwikkeling en bieden we je een stagevergoeding conform de stageregeling Bouw. 

Neem contact met ons op
Heb je zin in een leerzame stage? Reageer dan snel! Heb je nog vragen over de stage, de procedure of ons bedrijf? Ook dan horen wij het graag. Neem contact op met Ton Reuvers via Tonreuvers@reuversbouw.nl of bel naar Reuvers (0412 - 63 00 01) en vraag naar Ton.

brochure facebook facebook linkedin