Vacature | Calculator woningbouw

Kom jij ons team versterken als Calculator woningbouw? In deze nieuwe spilfunctie word je, na een gedegen inwerkperiode en binnen een enthousiast team, verantwoordelijk voor een afwisselend takenpakket. Je gaat je met name bezighouden met het hele traject vanaf calculatie tot en met de inkoop, zowel voor het bouwbedrijf als voor de timmerfabriek. Je stelt begrotingen op, maakt prijsvergelijkingen, vraagt offertes aan en voert onderhandelingen met onderaannemers en toeleveranciers waarbij je de levertijden en andere condities scherp in de gaten houdt.

Voor deze uitdagende fulltime functie gaat de voorkeur uit naar gedreven kandidaten met een afgeronde bouwkundige Mbo- of Hbo-opleiding en met een relevante (calculatie)ervaring binnen de bouwsector. Ervaring met inkoop is uiteraard een pre. Je bent duidelijk toe aan een volgende stap waarbij je voorkeur uitgaat naar een praktijkgerichte, platte organisatie met veel vrijheid en zelfstandigheid. Je bent bouwkundig ijzersterk, communiceert makkelijk op elk niveau en weet mensen op een prettige wijze aan je te binden.

Reuvers Ontwikkeling & Bouw biedt een interessante functie voor gedreven kandidaten met een gezonde ambitie om te ondernemen! Het bedrijf kenmerkt zich door een informele werksfeer, uitdagende projecten en uiteraard hoort daar een prima salaris bij inclusief bijpassende secundaire arbeidsvoorwaarden.

Solliciteren?
Heb je belangstelling voor deze functie? Richt dan je sollicitatie aan de heer B.R.M. (Benno) Ezerman via benno@maasland-personeel.nl.

brochure facebook twitter linkedin