Vacature | Tekenaar/werkvoorbereider

Ter versterking van ons team is Reuvers Ontwikkeling & Bouw op zoek naar een:

Tekenaar/werkvoorbereider
Op de afdeling werkvoorbereiding worden de verkoop- en vergunningstekeningen omgezet naar werktekeningen voor de bouw en voor de werkplaats. Jij bepaalt mede welke materialen op welke plek gebruikt dienen te worden. Dit leg je vast op de werktekening.

Reuvers Ontwikkeling & Bouw realiseert seriematige woningbouw, individuele woningen, bedrijfshallen en appartementengebouwen. Hierbij zetten we prefab beton- en houtproducten in, die we in onze geavanceerde werkplaats vervaardigen. Bij prefab bouwen is goed tekenwerk essentieel, zowel voor op de bouwplaats als in de werkplaats.

Het tekenprogramma waarmee wij werken is AutoCAD. Vanuit jouw tekeningen gaat er gebouwd worden en daarom is het belangrijk dat je nauwkeurig en secuur werkt. Dit met oog voor kwaliteit, productiviteit en techniek. Kom je net van school of heb je juist al enkele jaren ervaring in de bouw en spreekt deze functie jou aan? Dan zijn wij op zoek naar jou!

We bieden je een fulltime functie met veel vrijheid en zelfstandigheid, in een jong en enthousiast team. Reuvers Ontwikkeling & Bouw is een modern ingerichte organisatie, die zich kenmerkt door een no-nonsense-aanpak en korte communicatielijnen.
 
Interesse
Wil je solliciteren naar de functie tekenaar/werkvoorbereider? Stuur je sollicitatiebrief en CV dan naar Ton Reuvers via tonreuvers@reuversbouw.nl of bel 0412 63 01 00.

brochure facebook facebook linkedin