Vacature | Timmerman prefab dakplaten

Binnen Reuvers Ontwikkeling & Bouw word jij, samen met een collega, dé specialist in het samenstellen en afwerken van de prefab dakplaten. Deze maak je in onze moderne werkplaats in Oss. Vervolgens draai je de dakplaten met een bovenloopkraan en leg je ze op transportbakken.

Over Reuvers en de functie
Reuvers Ontwikkeling & Bouw staat al ruim 50 jaar garant voor kwalitatief hoogwaardige nieuwbouw. Sinds de oprichting in 1968 is ons familiebedrijf uitgegroeid tot een volwassen en solide partner in de bouw. Met een hecht team van gedreven vakmensen ontwikkelen en bouwen we nieuwbouwprojecten voor diverse partijen, van particulieren tot gemeenten en van woningbouwcorporaties tot investeerders.

Bij de ontwikkeling en realisatie van onze woningbouwprojecten is de werkplaats essentieel. Voor onze projecten produceren we naast kozijnen, ramen en deuren, ook prefab beton- en houtproducten. Als timmerman prefab ben je, samen met een team van enthousiaste collega's, dagelijks bezig met het maken/samenstellen van deze houten prefab elementen volgens de aangereikte materiaalstaten en tekeningen. Je bent verantwoordelijk voor het juiste en veilige gebruik van de machines, je hebt oog voor details en je streeft in alles naar een perfect eindresultaat. Zo zorg jij er uiteindelijk mede voor dat de toekomstige bewoners een dak boven hun hoofd hebben! 

Wat krijg je?
- Een goed salaris en goede arbeidsvoorwaarden conform cao Bouw & Infra  
- Een enthousiast team en goede werksfeer 
- Gezellige borrels 

Wat verwachten wij? 
- Je bent fulltime beschikbaar
- Je werkt graag met hout
- Je hebt oog voor kwaliteit 
- Enthousiasme en leergierigheid 
- Enige ervaring in het lezen van productietekeningen is een pré, maar je enthousiasme en leergierigheid zijn zeker zo belangrijk! 

Solliciteren?
Heb je belangstelling voor deze functie en wil jij meebouwen aan onze nieuwbouwplannen? Reageer dan snel en stuur je CV naar Ton Reuvers via tonreuvers@reuversbouw.nl. Je kunt je sollicitatie ook richten aan Benno Ezerman via benno@maasland-personeel.nl.

brochure facebook twitter linkedin