Open dag De Groene Aders Duizel op 11 februari 2023

11
FEB
Op zaterdag 11 februari a.s. organiseren we een Open dag op de bouwplaats van nieuwbouwplan De Groene Aders in Duizel. Tussen 11:00 en 13:00 uur ben je van harte welkom om sfeer te komen proeven op de locatie en om je onder het genot van een warme kop koffie of thee uitgebreid te laten informeren over het plan en de woningen. Ons team staat voor je klaar in de verkoopkeet op de hoek van de Sandakker en de Hoeksen Bogt. Graag tot zaterdag 11 februari!

Over De Groene Aders
In nieuwbouwplan De Groene Aders komen in totaal 58 woningen. Van de 30 koopwoningen van Reuvers Ontwikkeling & Bouw zijn er nog verschillende woningtypes beschikbaar: twee-onder-een-kapwoningen, een vrijstaand geschakelde woning en vrijstaande woningen. Een aantal van deze woningen is uitgerust met een levensloopbestendig woonprogramma op de begane grond. Alle woningen zijn op-en-top duurzaam en worden compleet afgewerkt met keuken, sanitair en tegelwerk. Hier wordt het gemoedelijk wonen in een prachtige groene wijk.

Planning
Reuvers Ontwikkeling & Bouw start in het tweede kwartaal van dit jaar met de bouw van De Groene Aders. Zorg dus dat je er snel bij bent en geniet van optimale keuzevrijheid bij het realiseren van jouw droomhuis in Duizel!

Nu alvast meer weten?
Bekijk het actuele woningaanbod op www.degroeneaders.nl of neem contact op met de makelaar voor een persoonlijke afspraak.

Van Santvoort Makelaars
Nieuwstraat 62 | 5521 CD Eersel 
T 0497 51 33 93 
nieuwbouw@eersel.vansantvoort.nl | www.vansantvoort.nl