Start verkoop 't Veld Geffen fase 1 op 28 juni

28
JUN
Mooi nieuws vanuit nieuwbouwplan 't Veld Geffen: op vrijdag 28 juni 2024 starten we met de verkoop van 5 levensloopbestendige rijwoningen in fase 1! Geheel in de sfeer van de regio en de bijzondere locatie worden de unieke woningen uitgevoerd in een karakteristieke boerderijstijl. De woningen zijn gesitueerd op de mooiste locatie van dit woningplan, namelijk aan een groenzone tegenover de bekende Molen Zeldenrust.

De boerderijwoningen zijn levensloopbestendig. Wonen, wassen, leven, douchen en koken op de begane grond. Alles wordt uitgevoerd met hoogwaardig materiaal en uiteraard wordt er extra gelet op duurzaamheid. De landelijke uitstraling van de nultreden woningen gaat hier perfect samen met eigentijds en toekomstbestendig wonen.

Start verkoop
De verkoop van fase 1 gaat a.s. vrijdag op 28 juni officieel van start. Vanaf 28 juni 10:00 uur kunt u alle informatie over de woningen van fase 1 bekijken op www.hetveld-geffen.nl. Ook kunt u op de projectwebsite de digitale verkoopstukken downloaden. Oriënteert u zich liever op papier? De fysieke verkoopdocumentatie ligt vanaf 01 juli a.s. voor u klaar bij de makelaars. 

Inschrijven
Inschrijven voor deze woningen kan middels het inschrijfformulier dat verkrijgbaar is via de website en bij de makelaars. De inschrijving sluit op maandag 8 juli 2024 12:00 uur. Heeft u interesse? Zorg dan dat uw inschrijving voor die tijd bij één van de makelaars is ingediend. Wanneer u tussentijds vragen hebt kunt u ook altijd bij ons terecht.

Van der Krabben Makelaardij 
Kruisstraat 21 | 5341 HA Oss
0412 63 29 28 | nieuwbouw@krabben.nl
www.krabben.nl

Boumij Makelaars 
Hekellaan 6 | 5211 LX 's Hertogenbosch
073 612 2344 | nieuwbouw@boumij.nl
www.boumij.nl